[]

kedi kapı üstünden düşse bir şey olur mu?

kedim sürekli kapının üstüne çıkıyor. bi yerden zıplıyor kapının üstüne ve o eşyanın yeri sabit. ancak oradan zıplarken ivmesiyle kapı kapanıyor dolayısıyla o eşyadan uzaklaştığı için inebilecek bir mesafede kalmıyor. hiç inmeye çalıştığını görmedim o kadar beklemedim yani düşer falan diye ama acaba ben evde yokken de çıkıyor mudur yoksa nasıl olsa ben varım ve bir süre sonra indiriyorum diye rahat rahat çıkıp duruyor mudur?

sizce kapı yüksekliği güvenli iniş yapabileceği bir yükseklik mi kedinin?

kedim baya atik bu arada yani bir şeyleri devirmez vücut kontrolü iyidir.

 
Bi şey olmaz bu hareketler kedi için doğal bi davranış düşme müşme hepsini hesap ediyorlar düşse de bi şekilde hasar almayacak şekilde kontrollü düşüyorlar.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (16.06.22 21:02:38) 
oradan direkt atlamaz duvardan sektirir kendini ya da kapiya vurup seker yavaslar.
zaten sen yokken de cikiyordur.

1. Kattan bile atliyor bisey olmaz.
  • divit  (16.06.22 22:23:21) 
çook daha yüksekten atlıyorlar hiçbir şey olmuyor. kapıdan mı zarar gelecek :)


  • rose parks  (16.06.22 23:58:18) 
Ahahahah:D benimki de çıkıyor ama çıktığı anda çok korkup titriyor. Hemen koşup kurtarıyorum. Kurtarmasam da iner ama bir yeri acır çok yüksek


  • Gradient_tabanlı_mor  (16.06.22 23:59:36) 
Geçtiğimiz kış komşunun çatıda karda yuvarlanmaya bayılan kedisi karda kayıp 5 katlı binadan düştü sapasağlam. Kapı üstünden mutlaka dört ayak üstüne düşer herhalde.


  • uvcray  (17.06.22 02:00:17) 
bisey olmaz.


  • cooperr  (17.06.22 06:10:41) 
1. kat balkonundan bahçeye(beton zemin) atladığını çok gördüm, daha yüksekten bile hiçbir şey olmadan atlıyorlar. hiçbir sıkıntı olmaz kediler için.


  • Barki  (17.06.22 08:49:51) 
kedi her yerde kedi işte.
bir şey olmaz dördüncü kattan betona düşüyor yine bir şey olmuyor.

  • turbo sadık  (17.06.22 08:53:44) 
hiçbir şey olmaz, kapı kediler için sıradan bir yükseklik. zaten fotoğrafta da rahatı yerinde görünüyor.

kediniz de tombiktoymuş bu arada he. yirim.
  • evde liyakat kalmamis  (17.06.22 09:07:18) 
kapıyı sabitleyin yada aniden kapanırsa kedinin, kuyrugunun sıkışmaması için araya bişey koyun bişey olmaz. cerayan filan olur aniden kapanır ya da bişeyden korkar aniden zıplar vs bizimki bikaç böyle olay yaşadı artık çıkmıyor.


  • spadæs  (17.06.22 13:05:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.