[]

anadolu yakasında marmaray durağı olan güzel mekan önerisi lazım

merhaba,

ben leventten gideceğim, diğer arkadaşım sabiha gökçenden gelecek, bu sebeple ikimizin orta noktasında hangi marmaray durağında güzel bir yerde oturup bir şeyler yiyip içebiliriz? cuma akşamı olacak.


 
Suadiye civarı olabilir


  • kisa  (15.06.22 11:04:08) 
sorunun cevabı suadiye. diğer sorunun cevabı da nasıl bir yerde oturmak istediğinize göre değişir fakat yürüme mesafesindeki seçenekler çok fazla. ranchero, house cafe, town house, brasserie noir, kirpi ilk aklıma gelenler.


  • evde liyakat kalmamis  (15.06.22 11:04:46 ~ 11:09:11) 
süreyya plajı durağını öneririm . indiğiniz yer açık bir avm gibi kitapçılar cafeler zincir mağazalar herşey var. üstelik deniz kenarında.birşeyler yer kahve içer deniz kenarında yürüyüş yapabilirsiniz.
ben suadiye tarafında oturuyorum.aşırı kalabalık buralar oturacak boş cafe bulmak çok sıkıntılı.üstelik cuma akşamı.

  • devilone  (15.06.22 11:35:11) 
Feneryolu durağı Bağdat caddesine çok yakın. Oradan 5-10 dakikalık yürüme mesafesinde Draft var. Tavsiye ederim.


  • himmet dayi  (15.06.22 11:45:09) 
bostancı durağında maziden var, rakı - kebaplı bir şeyler olacaksa ben de burayı öneririm.


  • amelie poulain  (15.06.22 12:54:37) 
bostancı ile feneryolu arasındaki tüm durakların etrafında güzel mekanlar vardır.


  • co2s2  (15.06.22 13:59:00) 
süreyaplajı +1 alkol almak isterseniz kısa bir yürüyüşün ardından beşçeşmelere de çıkabilirsiniz.


  • iyi olmayan gececi  (15.06.22 17:56:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.