[]

İsyerinde Diplomanın İstenmesi

Merhaba,

İsyerinden diplomam istendi ikinci ay sgkda kaydimin yapilamadigi gibi bi gerekceyle. Sonra neden getirmedin vs gibi hesap sorulunca goturmek zorunda kaldim ama asli gibidir de goturdum. Sonra aslı gibidiri vermek istedigimde diplomami istediler ne olur ne olmaz diyerek ve merak etme getirecegiz diye dalga gecti. Simdi diplomam iki gundur yok. Anlamadım ne yaptiklarini, imza yetkim yok zaten bir sey olur mu bunun icin diplomamin geri gelmemesi ihtimali dışında? Ben tesvik almaya calisiyorlar diye dusundum neden istenmis olabilir deneme sürecinin sonunda?


 
Sizi keklemişler.
Diploma kimlik gibidir, ikisinde de kaybediyorsak ilan çıkartmak zorunda kalıyoruz.
Resmi bişey için aslı gibidir yeterli zira geçici mezuniyet belgesi sunmamışsınız noter veya kuru onaylı aslı gibidir sunmuşsunuz daha ne diploması.e devletten mezun belgesi bile yeterdi. Zira aynı şey.
Bir daha orijinali kimseye vermeyin, geri gelmezse hükümsüzdür ilanı çıkartıp okuldan yenisini alın kaybettim falan diyerek ama boşuna masraf.
  • rewlack  (14.06.22 20:13:41) 
Bunlari biliyorum napabilirler diplomayla onu sorguluyorum. Vermek zorunda kaldim cunku ve hosuma gitmedi.


  • xyzxyz  (14.06.22 20:27:51) 
Teşvik için kullanılıyor. Size zarar verecek bir şey değildir, eminim.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (14.06.22 20:36:58) 
Edevletten aldigin cikti tesvik icin yeterli, hatta onu bile vermeden yapabiliyorlardu tckn vererek.

Bi halt karistirmislar gibi geldi bana. Tonla arge sirketine girip ciktim diplomamin asli hangi evdeydi onu bile hatirlamiyorum kimse istemedi.

Sirkete ortak falan mi ettiler acaba.
  • divit  (14.06.22 20:48:31) 
En basta e-devlet belgesi vermemistim, diplomamin taratilmis halini vermistim ondan olabilir mi acaba? Ben mimar oldugum icin imza yetkisi acisindan diploma riskli ama buro tescil belgem de yok bunun için.


  • xyzxyz  (14.06.22 20:50:38 ~ 20:53:24) 
Ondan olamaz.
Aslı gibidir fazlasıyla yeterli olmalıydı.
İk’ya sormadınız mı ne olacak diye böyle saçma şey mi olur? İki gündür neden yok peki? Diploma çok korkutularsa sizin yalam söylediğinizden bakılıp geri verilecek bişey.
  • jimjim  (14.06.22 20:54:56) 
İk yok kucuk bir ofis. Adam bilmedigi icin almak istedi gibi anladim. Biraz gerildim yarin soracagim zaten.


  • xyzxyz  (14.06.22 20:59:37 ~ 21:01:53) 
tesvik icindir. bizde de herkes orijinalini getiriyor. 2 gun sonra falan vermislerdi benimkini.


  • Kittie  (14.06.22 21:05:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.