[]

Küçük usb parmak pervane tavsiyesi

Ben bu aleti çok sık kullanan bir insanım. Hem masamda hem de dışarı çıktığımda powerbankime takıp kullanıyorum turistler gibi çünkü sıcağı pek sevmiyorum.

5-6 yıldır kullandığım bir tane var Xiaomi marka. Ama artık dönerken tutukluk yapıyor ve duruyor. Elimle döndürünce biraz devam ediyor ama tekrar duruyor. Yakında hiç dönmez sanırım. Yine iyi çalıştı çünkü, yazın neredeyse 7/24 çalışıyor. Uyurken bile yatağımı görecek şekilde yerleştiriyorum, hafif bir esinti yapıyor, yetiyor.

Bunlar ilk çıktığı zamanlar 10-20 liraydı yol kenarlarında bile vardı. Fakat onlar hem çok çabuk bozuluyor hem de dönerken çok ses yapıyorlardı.

Ben de o zamanlar xiaomi powerbank alırken, uyumlu olsun, tuşuna basınca otomatik duraklasın falan diye aynı marka aldım hem yorumları iyiydi ses yapmıyor falan diye hem de bu kadar tahmin etmesem de uzun ömürlü olur diye düşünmüştüm. Çakmalar 10-20 ise dediğim gibi, bu da 40 falandı. Bunun benzer tasarımda bir led ışığı da var, o da o kadardı set halinde almıştım. Yani bir powerbankten alınabilecek tüm verimi en minimal tasarımda alıyordum.

Fakat şimdi yenisini alayım dedim, 300 TL olmuş ?! www.hepsiburada.com

Ya arkadaşlar özellikle teknoloji konusunda boynum kıldan incedir değen şeylerde fiyatları gözümü görmez. 2 kat, 4 kat fiyat artışlarına kurdan ötürü alıştık da.. Bu fiyat nedir ya ayaklı vantilatör mü alıyoruz eve? twitter.com

Böyle kalem gibi taşıyabileceğim bir pervaneye ihtiyacım var. Çünkü bunun pervanesini çıkarınca iki tane düz malzeme haline geliyor. Alternatif biliyorsanız kalitesinden eminseniz linkleyebilir misiniz?

Teşekkürler.

 
Ben de bir fan bağımlısı olarak çok şaşırdım bu ürünün 300 lira olmasına. O kadar da değil yani belki 5-6 tane eskitmişimdir bundan, eskiden çerez niyetine alır ömrü bitince atardım. Bu arada en uzunu 2 sene gitti bende, kullanışlı ama motoru dayanıksız bi ürün.

Alternatif olarak linkteki ürün modeli iyi serinletiyor. Bunu örnek olarak yolladım hepsi hemen hemen aynı bu tarzların.

www.ciceksepeti.com
  • msb  (14.06.22 21:18:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.