[]

iş için abd vizesi almak

Merhabalar,

İşimle ilgili bir etkinliğe katılmak için (Etkinlik Ağustos ayında), ABD vizesi almam gerekiyor. Ancak vize başvurularında en erken Ekim ayına randevu verildiğini okuyorum.

Amacım etkinliğe katılmak olduğundan, iş odaklı bir vize başvurusu için randevular farklı mı oluyor? Yoksa Ekim ayında bir randevu mu almam lazım?

 
is icin bile olsa b1-b2 vizesi alacaginiz icin ekim ayina randevu alacaksiniz
ara ara girip randevulari kontrol ederek daha musait tarihlere kaydirabilirsiniz.

  • cairo  (14.06.22 12:24:28) 
ekime veriyorlarsa iyiymiş bir arkadaşım bir kaç hafta önce nisan 2023'e randevu alabildi istanbuldan. yalnız arada boşluk oldukça öne çekilebiliyor o yüzden randevu aldıktan sonra bile sık sık kontrol etmekte fayda var.


  • hadsafhada  (14.06.22 12:26:50) 
ekime randevu alin daha sonra acil kismi olmasi lazim ona basvurun. inceleyip uygun gorurler ise erkene aliyorlar randevunuzu


  • oscar  (14.06.22 12:36:19) 
ben bir ay önce 27 mart 2023 için randevu alabilmiştim şuan 2023 temmuzdan önce vermiyor, acil randevu açıklamasında iş seyehati acil durumlar için geçerli değildir diyor. denesem mi bende bilemedim.


  • allahinadiylaoku  (14.06.22 14:23:44) 
ben taaa 3 ay once almistim. subat 2023 e vermisti. en erken ekim falan degil muhtemelen nisan 2023 falandir.


  • buenosdias  (14.06.22 17:08:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.