[]

ocağım ve fırınım yok nasıl beslenebilirim

pansiyon-otel karışımı ortak mutfaklı (kettle ve mikro dalga fırın var) bir yerde kalıyorum. uzun vadeli kalacağım için nasıl sağlıklı ve doyurucu beslenebilecek bir yol arıyorum. yulaf ezmesi, muz ve ceviz alıp arada sırada kettleda su kaynatıp yulaf ezmesi yapabilirim. ama aklıma başka bir şey gelmedi. pişirmeden veya pratik olarak yapabileceğim önerilere açığım.




 
Tek gozlu elektrik ocagi alabilirsiniz.

Bunun disinda bol bol salata malzemesi alip salata yapabilirsiniz. icine protein olarak peynir veya mikrodalgada isitilabilen islenmis et urunleri alabilirsiniz.
  • cleric  (14.06.22 10:13:01) 
  • mustafakesekci  (14.06.22 10:43:57) 
Elektrikli ve buharlı cihazlar ve mutlaka tekli elektrikli ocak.


  • rewlack  (14.06.22 10:53:15) 
kurutulmus, kurlenmis etler yayginlasiyor. sucuk ve pastirma kadar kokmayan turleri de mevcut.
haslanmis bakliyat
mevsiminde taze meyveler, domates, salatalik vs.

ayrica tek gozlu seyyar elektrikli ocak alip mutfaga goturup getirebilirsiniz. uzun boylu yemek yapmasaniz bile en azindan yumurta vb pisirirken isinizi gorur. arada omlet krep vb yaparsiniz.

dolap vs de olmadigindan illa ki standart bir mutfaga gore maliyeti yuksek olacaktir. fakat saglikli alternatifler bolca mevcut.
  • idexo  (14.06.22 11:17:21) 
kahvaltıda mikrdodalgada yumurta haşlayıp klasik kahvaltı,
öğlen ve akşam için konserve yemekler ve pilavlar var yeni çıkan onlar güzel olabilir. ben de benzer bir şekilde yaşadım bir süre, mikrodalga tarifleri diye aratabilirsiniz.

  • yonge and bloor  (14.06.22 11:23:52) 
tek gözlü elektrik ocağı +1

bir de, arzum foodie'yi bir inceleyin. benmari usulü gibi suyu ısıtarak yemek ısıtmak için ama brokoli haşlama, pilav yapma için de kullanılabiliyor.

yumurta haşlama için elektrikli cihazlar var.
  • la lykia  (14.06.22 11:53:28) 
bir küçük tüp satın alarak çözebilirsiniz. işiniz bitince geri satar paranızı geri alırsınız.


  • naksidil  (14.06.22 12:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.