[]

laptop tavsiyesi?

MS office, zoom, chrome, spotify uygulamaları kullanılacak ama bunlar hep birlikte açık olduğunda veya sekmeler biriktiğinde kasıp yanmayacak bir laptop arıyoruz. bunlar dışında da bir beklentimiz yok. biraz uygun fiyatlı olması süper olur.

bu arada merak ediyorum, bu dediklerim için 4gb ram yeterli midir, işlemci mi öne çıkıyor burada? teşekkürler şimdiden.


 
Onboard ekran kartlı bir model işini görür gibi görünüyor ama en azından bütçe belirtirsen daha mantıklı bir sonuca ulaşabilirsin. 4 gb ramli laptop da iş görür ama bütçe el verirse 8 almanı öneririm.


  • robin one persie  (13.06.22 18:22:44) 
@robin, en fazla 7.5 bin gibi duruyor bütçe.


  • bir kum tanesindeki atom alti parcacik  (13.06.22 18:40:03) 
huawei bilgisayarlar makul geliyor bana. tabi çok pahalı her şey artık ama dediğiniz bütçeye ve isteklere göre bi bakın isterseniz

shop.huawei.com

kupon falan bişiler de oluyor genelde
  • jnlbnnn  (13.06.22 19:52:31) 
www.amazon.com.tr

ben bundan aldım çok memnunum.
  • su492  (13.06.22 19:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.