[]

KabloTV HD kutu ve TV kumandası

Eskiden televizyonu kendi kumandasından açıp, kanal değiştirmek için bunun kumandası kullanılıyordu. Bu hala böyle mi, yoksa şimdiki televizyonlarda ayarlardan halledip sadece TV kumandasıyla takılabiliyor muyuz?




 
Tv uyumluysa conax modül isteyin, sadece tv kumandası kullanırsınız. Standart kutu alırsanız çift kumanda kullanmanız gerekir.


  • hadsafhada  (13.06.22 18:10:31) 
hadsafhada bir sorum daha olacak size, annem kullanacağı için emin adım atmak istiyorum.
Tek kumanda olayı harika oldu, conaxın görüntüsü kutudan kötü olmaz değil mi 4K tvde?

  • wrench  (13.06.22 18:42:23) 
O kadar teknik bilgiye sahip değilim maalesef. Conax modülü yıllar önce kısa bir süre kullandım sadece. Kutu ile arasında herhangi bir fark yoktu görüntü kalitesi açısından ama smart, 4k falan olmayan düz bir lcd tv idi o da. Forumlara bir göz atabilirsiniz.


  • hadsafhada  (13.06.22 19:18:39) 
Tv'nin kendi uydu alıcısı bütün kutulardan daha verimli çalışır. Yani conax modül alabilirsiniz.
Bende hem digitürkü hemde kablo TV yi modül ile kullanıyorum.

  • les yeux blanches  (13.06.22 19:46:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.