Selamlar, iki gözüm de 2.5 derece miyop.Astigmat yok. 8 yıl boyunca Acuvue Oasys lens kullandım aylık. 8.8 mm yarıçaplı. 2019 itibariyle sol gözüme artık lensi taktığımda sürekli batma yapmaya başladı ve takamadım lensi. Akşamları gözlük kullanmama rağmen göz kuruluğu olduğunu tahmin ediyorum. 3 sen
Selamlar, iki gözüm de 2.5 derece miyop.Astigmat yok. 8 yıl boyunca Acuvue Oasys lens kullandım aylık. 8.8 mm yarıçaplı. 2019 itibariyle sol gözüme artık lensi taktığımda sürekli batma yapmaya başladı ve takamadım lensi. Akşamları gözlük kullanmama rağmen göz kuruluğu olduğunu tahmin ediyorum. 3 sene ara verdim lens takmaya. Tamamen gözlüğe geçtim. Şimdi ise sıkıldım gözlükten ve tekrar lens kullanmak istiyorum.
Oasys dışında batma yapmayacak önereceğiniz lensler nelerdir?Göz doktoru numune olarak birden fazla farklı lens verdi al dene istediğini seç dedi gönderdi ama verdiklerinin hepsi günlük lens imiş. En çok precision adındaki lenste çok rahat ettim.
www.lensmarket.comAma maalesef bunun da aylık olanı yok.
Buna yakın başka lens kullanan olduysa önerilere açığım.
Teşekkürler