[]

Kardesime yazilimla alakali kurs ariyoruz (Istanbul)

Soyle ki, yazilim muhendisligini kazandi ama okul mufredati biraz dandik gibi. Hazirlik bitti, yazilim icin bir kursa gonderelim diyoruz okul baslamadan, temel olarak ne ders almali mesela? Hangi konulara yogunlasan kurslara gitmeli ve hangi kursu onerirsiniz?




 
C ve sistem programcıları derneğinin kursları başarılıdır. seviyesine göre C eğitimi ile başlayabilir.


  • orpheus  (13.06.22 12:44:09 ~ 12:44:47) 
Bence kursa göndermeyin. Çünkü hem piyasa kursları ile okulda göreceği eğitim çok farklı (o yüzden derslere pek faydası olmaz), hem de o kurslara 4. sınıfta falan gider eksiği varsa, piyasaya yönelik bilgisini daha rahat pekiştirir.


  • plutongezegendegilmi  (13.06.22 13:54:12) 
Yazılım mühendisliği okuyacak insanın kursa gitmesi çok anlamsız. Göndermeyin. Ayrıca buraya "hangi konulara yoğunlaşsın" diye sorduğunuza göre okulun dandik olduğunu da pek ölçemezsiniz gibi geldi.
Sonuç olarak; gitmesine gerek yok, zaten böyle şeyler okulda kursta öğrenilmiyor. İlgisi olan kendisi öğreniyor.

  • kaptan maydanoz  (13.06.22 14:12:54) 
C ve sistem programcıları derneği, başka bir yer aramayın bile


  • mysql34  (13.06.22 14:13:29) 
Biraz girişken olsun, yazılım firmalarında staj, yarı zamanlı iş vs. kovalasın.


  • iustitia omnibus  (13.06.22 16:04:03) 
C ve sistem programcıları derneği +1
Ali hocadan programlamaya girişi alsın.sonrasına bakarsınız artık.

  • high hopes of the sozluk  (13.06.22 16:14:51) 
  • hayirsiz  (13.06.22 16:47:54) 
C ve Sistem programcıları derneği demeye geldim. Israrla, sevgiler.


  • maksimgazinosuekolu  (13.06.22 23:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.