[]

kocaeli gölcük'te hangi mahallede yaşanır, nerden ev tutmalıyım?

kocaeli gölcük'e eşimle beraber yeni atandık. eşim piyalepaşa mahallesinde çalışacak, ben yunus emre mahallesinde çalışacağım. hangi mahallede ev tutabiliriz? değirmendere tarafı için iyi deniyor fakat kiralar bir tık fazla ve biraz uzak kaçıyor her ikimize de. diğer mahalleler de muhit olarak değirmendere taraflarına göre biraz daha vasat kalıyor. sizce hangi mahallede ikamet etmeliyiz?




 
gölcük küçücük biryer değirmendere ve gölcük merkez arası 4-5 km nasıl uzak kalıyor anlam veremedim, araç varsa yeniköy ve yazlık ılıca tarafları güzeldir genel olarak, yüzbaşılar taraflarına da bakılabilir.
Merkeze yakın olsun derseniz topçular ve okul bölgesine bakabilirsiniz.

  • sealth  (12.06.22 19:38:51) 
kira için bir şey diyemem, o ekonomik güce bağlı sonuçta ama uzak kaçmasına her türlü değer değirmendere. bundan emin olabilirsiniz :) gölcük bence türkiye'nin aynı zamanda hem en şirin ve sevimli ilçelerinden hem de en tırt gettolardan biri... değirmendere sadece gölcük standartlarında değil, ülke standartlarında bile ay gibi parlayan sempatik bir yer. konuya olgunluktan uzak, toy bir bakış açısı olacak belki ama şöyle söyleyeyim: gölcük'te akp'nin %55 küsür aldığı bir dönemde değirmendere'de gece 10-11 gibi tenis oynadığımı, etek giymiş kadınların o saatlerde rahat rahat gezebildiğini hatırlıyorum ki bizim sandıktan %60 cehape zihniyeti çıkmıştı mesela.

bazı açılardan gerçekten avrupa rahatlığında, çok huzurlu bir yer değirmendere. muhafazakar insanlar için de öyle. gölcük zaten çok büyük yer değil yani bir ucundan diğerine dolmuşla bile taş çatlasa bir saatte varılır sanırım.

velhasıl gölcük içinde kalacaksanız bence hiç mesafeyi düşünmeyin bile, her türlü değecektir.
  • der meister  (12.06.22 21:16:53) 
ben yüzbaşıları seviyorum. pandemide gölcükte orada yaşadım. yüzbaşılar iyi idi. sakin aklıbaşında insanlar istiyorsanız tüvtürkün arkasındaki sitelere bakın.
bu arada kesinlikle yolun deniz tarafındaki yakadan bir daire kiralamayın. gölcükte 2020'de hastane yaptım zeminini çok iyi biliyorum. anayoldan yukarıda olsun eviniz.

  • turbo sadık  (13.06.22 12:29:56) 
deprem açısından mı diyorsunuz?


  • emnovitzki41  (13.06.22 14:27:27) 
@emno evet


  • turbo sadık  (14.06.22 15:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.