[]

tv önerisi

selamlar herkese!
kedilerimden birisi tv'yi bulunduğu yerden aşağı düşürdü ve paneli kırıldı. tamiri yeni tv parasından bile pahalı. oyun oynamadığımız, sadece tv&internet ihtiyacı karşılayacak 4k altındaki ömürlük tv önerilerinizi alırım.

şimdiden teşekkürler.

 
4k altına ömürlük anca tv sehpası alırsınız :)

kaç inç olduğunu yazmamışsınız ama 43" sunny ler bile 3,5 - 4 bin tl
  • mr.goodcat  (12.06.22 18:11:22) 
www.hepsiburada.com

4k fiyata zor ama projeksiyon alsanız tekrar düşürüp kırmaz marka model ismini youtube dan yazıp incelemelerine bir bakın isterseniz
  • freebird5406_2  (12.06.22 18:17:33) 
Ben de vestelin bir modeli var. Arayüzü hızlı. İnternet uygulamaları deneyimi güzel (browser değil netflix vs.), bir de servisi başarılı. İnsanlar vestel diye burun kıvırıyor ama tavsiye ederim açıkcası.


  • Orkun_  (12.06.22 19:06:55) 
Haklısınız, 32" tv bana yetiyor o yüzden 4k altına bulabiliriz diye düşündüm.


  • rakicandir  (12.06.22 23:30:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.