[]

Ev dekorasyon fikri

Yeni eve taşınıyorum, eşyaların çoğunu da değiştireceğim. Aklımda beyaz ağırlıklı ferah bir konsept var. Bunu tüm eve uygularsam içim açılır ama her yer aynı tarz olursa ilerde sıkılır mıyım diye düşünüyorum. Ne dersiniz diğer odalar biraz farklı mı olsa?




 
Bembeyaz tasarımlar bana hep sanatorium hissi veriyor. Fakat beyaz/bej/krem gibi nötr tonlarla ilerlemek mantıklı. İleride sıkılırsanız renkli kırlentler, dekor eşyaları, halılar, kilimler vs ile kolayca renklendirebilirsiniz.


  • kobuzchu kiz  (12.06.22 13:41:38) 
bence doğru bir plan. hizmet verdiğimiz iskandinav müşterilerimiz evlerine eşyalarına direkt olarak ikeadan beyaz ürünler alıp döşüyorlar, hiç baymıyor ve ferah bir hava sağlıyor. tabii bunu diğer farklı renklerdeki farklı tasarım ürünleriyle de destekliyorlar.
bir unsur daha; az ve öz eşya. kalabalık ortam ne kadar iyi ürünle yapılmış da olsa çok bayıyor.

  • MtKrt  (12.06.22 13:47:26) 
altin tavsiye:

su asamada heryer istedigin gibi bembeyaz ferah ve minimal olsun. sonra ufak tefek renkli dokunuslarla(cicek, tablo, heykel vs..) konsept yarat. ic mimar degilsen hayalindeki evi 1 haftada tasarlamaya calisman yanlis bir planlama olur. senin icin de guzel bi hobi olur. gezerken aaa bu supermis evime cok yakisir dedigin bisey olursa alirsin.
  • buenosdias  (12.06.22 14:06:24 ~ 14:07:51) 
Duvarlar beyaz olsun kesinlikle. Esyalarda ufak tefek renk kullanırsınız.


  • chavezding  (12.06.22 21:01:53) 
Beyaza boyarken boyacılar durdurmaya çalışacak. Israrla isteyin. Bari bilmem ne beyazı olsun diyecekler, hayır tavanla aynı renk olsun diye üstüne basın. Boyacılar beyaz düşmanı ben çok dil döktüm.

Benim ıvır zıvırlarım çok renkli bu yüzden duvar, çerçeve rafı, kütüphane beyaz. Diğer her şey rengarenk. Bu şekilde göze batıp kalabalık gibi gelmiyor.
  • jazzabel  (12.06.22 21:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.