[]

Katlanır bisiklet kullananlar memnun mu?

Cok pratik duruyor o yüzden almayı düşünüyorum da hiç kullanan kimseyi tanımıyorum, önerir misiniz? Bir de alırken neye dikkat etmek gerek?
Btwin ya da diğer decathlon markası olan bisikleti inceliyorum.



 
Ne amaçla ve nasıl bir yerde kullanacaksınız?
Mesela yokuşlu yerlerde büyük tekerlekli bisiklete göre zor.
Ben sahil kenarı vs düz yerlerde gezmek veya bir yerden bir yere gitmek amaçlı kullanıyorum ve çok da memnunum. Evimde de az yer kaplasın istediğim için o konuda da memnunum. Katlayıp çıkarıyorum eve veya arabanın bagajına bırakıyorum.


Ben alırken model araştırdığım zamanlarda decathlon’dakilere çok ısınamamıştım. Çok dandik görünmüşlerdi gözüme.

Facebook’ta katlanır bisiklet grupları var epey kalabalık, belki oralardan model önerisi isteyebilirsiniz. nokta atışı öneriler gelebilir.
  • invictae  (12.06.22 00:49:46) 
Katlanır bisiklet incelemelerine bir bakın isterseniz. Toplu taşıma ile birlikte kullanmak isterseniz Decathlon ürünleri o kadar pratik olmayabilir.

Bu işin en iyisi Brompton ama TR icin inanılmaz pahalı. İkinci sırada da Dahon geliyor.
  • kaptankedi  (12.06.22 10:03:08) 
8 yıldır Decathlon'dan aldığım vitessiz btwin bfold 3 modelini kullanıyorum. Sadece temizleyip yağlıyorum, bu güne kadar tekeri bile patlamadı. Ama sadece yazlıkta sahil kenarındaki bisiklet yolunda kullanıyorum, yokuş vs. yoksa en iyisi vitessiz bisiklet bence, bakım gerektirmiyor, arıza çıkarmıyor.

Ayrıca manevra kabiliyeti büyük jantlı bisikletlere göre daha iyi olduğu için kullanımı daha rahat. Ama şehirde bozuk yolların, tümseklerin, taşlı yolların olduğu alanlarda kullanacak olsam 20" jant konforsuz olur. Katlanır bisiklet Avrupa yolları gibi düz ve temiz yollar için çok ideal.
  • hadi ya la  (12.06.22 10:14:32) 
Sisman degilsen decathlon yeterli. Ustundeki parcalar kalitesiz ama kadrosunda bir sorun olmuyor.


  • divit  (12.06.22 13:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.