[]

sıfırdan kiralık ev döşeyecekler için tavsiyeleriniz?

sb




 
Buzdolabi camasir bakinesi ocak yatak vs gibi acil seyleri aldiktan sonra gerisini yavas yavas, sindire sindire al esyalarin. Oncelik siralamasi yap ve o listenin en basindaki seye odaklan. Diger turlu cok da ihtiyacin olmadigi onemli olmayan seylere aklina esti diye gereksiz para harcamis bir sekilde bulma ihtimalin yuksek kendini.


  • hot potato  (11.06.22 21:33:24) 
Acele etmemek, sindire sindire almak +1
Boyut olarak büyükten küçüğe gitmek de mantıksal olarak önemli.
Koltuk masa çalışma masası yatak dolap ne varsa artık bunları almadan halı almayın mesela.

Maddi duruma göre seçimler değişebilir ama ben kendimden örnek vereyim;
Misafir için doğru düzgün oturacak yerim yok. Tek yaşıyorum. 1 tane tv koltuğum 1 tane de büro koltuğum var. 3 tane de sandalyem var(en kötülerinden bahçe sandalyesi gibi süngersiz plastik) Ayda yılda bir gelip 2 saat oturacak arkadaşlarım için evin alanından ve maddiyattan feragat edemem. En çok vakit geçireceğiniz şeye en çok parayı verin derim.

Ayrıca biblo, duvar saati, incik boncuk gibi süs eşyalarından kaçının. Mümkünse hiç almayın.
bir entry vardı onu bulursam ekleyeceğim.
  • cahs  (11.06.22 21:41:48 ~ 21:42:48) 
Tv yerine projeksiyon cihazı al :)


  • freebird5406_2  (11.06.22 22:03:24) 
bazı küçük ev eşyalarını ikinci el almaktan çekinme.


  • admin  (11.06.22 23:43:42) 
Mümkün olduğunca minimal mobilyalar seç. Ayrıca taşınmaya dayanıklı ürünler tercih et. İkea örneğin 2 taşınmada dağılabilir. Fazla eşya almamaya gayret et taşınırken işkence oluyor.


  • photo85  (12.06.22 10:17:12) 
minimalizm kral. bunu bilir bunu soylerim.


  • baldur2  (12.06.22 10:29:30) 
- eğer özel bir baza yaptıracaksanız ilk baza siparişini verin 45 güne kadar sürebiliyor teslimatı.
- büyük seyleri aldıktan sonra internetteki indirimleri takip ederek diger ihtiyaclari tamamlayabilirsiniz (telegramda indirim grupları falan oluyor)
- mobilyaları sıfır ve topluca alacaksanız vivense cazip sayılabilecek indirimler yapabiliyor (kalitesi genelde ortalama)
- buzdolabı alırken dikkatli olun hem bozulursa çok başınız ağrıyor hem de bazıları çalısırken cok ses cikariyor yine kafa agritiyor :)
- bütcenizi gecirdiginiz zamana gore dagitin, mesela 1 saat tv izleyecekseniz gidip pahalı son model bir tv almak yerine kaliteli bir yatak almanız hayat kalitenizi ciddi oranda arttıracaktır.
  • elvan abeyiylegezse  (12.06.22 11:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.