[]

çoğu işin rast gitmemesi

Hayatıma dönüp baktığımda hep kritik noktalarda bir şeylerin ters gittiğini görüyorum. Şimdi de psikolojik olarak aşırı bunaldım. Tam çıkmaya çalışıyorum, adım atmaya çalışıyorum, başka bir engel çıkıveriyor. O yüzden de yine bir olumsuzlukla karşılacağım diye adım atasım bile gelmiyor. Yıldızım mı düşük, bütün bunlar neden kaynaklanıyor gerçekten bilmiyorum. Üzerimde büyü olduğunu bile düşünmeye başladım. Negatif enerji sarmalında mıyım da böyle oluyor bilmiyorum, inanın çok yıldım. Yine bir engel çıkacak diye çabalamak bile istemiyorum. Böyle zamanlarınız oldu mu, bu düşük titreşim vs artık neyse bunlara inanıyor musunuz? Bu durumda ne yapmak gerek?




 
Bunlara inanıyorum. İnançlı iseniz suya ihlas felak nas fatiha okuyup içebilirsiniz


  • photo85  (11.06.22 15:38:32) 
Ben de inanıyorum. Eğer aklına yatarsa benim de bir çözümüm var, yumurtayı kiriyosun 2 tane, sürmuyosun bile.. geciyo


  • abuzer  (11.06.22 17:35:12) 
kendi kendini sabote edip duruyorsun.
ozguvenin dusukmus, simdi hic kalmamis.
artik umudun da tukenmis.

tek cikis yolun basarisizliklari takmayip surekli onune bakmak,
hatalarindan ders cikarmak,
eksiklerini tamamlamak,
dusunceli olmayi birakmadan asiri kisimlarini torpulemek...

hayatta dogru yapilan her is uzun ve yorucudur. ustalik ve bilgelik, emek, zaman ve enerji ister. bu eziyet derecesinde olmak zorunda degil. her gun elinden geldigi kadar ilerlersen uzun vadede geriye baktiginda yol aldigini da gorebilirsin. fakat hedefi Ay'a koyup nasilsa gidemem diye vazgecersen hicbir sekilde yol alamazsin.

geri kalan her sey bahaneler, safsatalar, batil inanclar... insanin kendini avutmasindan ya da aciklayamadigi seyleri akla uydurmasindan baska bir ise yaramaz.

karar senin. "az secilen yol"u secip her gun kendini motive edip bir yerlere gelmek icin de cabalayabilirsin ya da toplumun genelinin dustugu cukurlardan birine girip akil hastasi gibi bocalayip olene kadar hayatta da kalabilirsin.

en cok saygi goren insanlara bakip isin arka tarafinda ne kadar emek verdiklerini goremiyorsan buyuk bir yanilgidasin.
  • idexo  (12.06.22 10:43:02 ~ 10:44:18) 
İnaçlı iseniz photo85 +1 veya muska da takabilirsiniz ancak gülsuyu ve safran mürekkebi ile yazılmış olabilir. Ancak; büyü var diyede bazı kişilere para kaptırmayın.

Bakış açınızıda değiştirin ya da geçmişte ben nerede hata yaptım diye de kendine sor.

idexo +1
  • komando kani var bende  (12.06.22 12:29:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.