[]

Silence marka elektrikli scooter alınır mı?

Selamlar,

Yamaha XMAX veya Honda Forza 250 arayışındayım ama bayiideki fiyat 120-130 civarındayken sahibinden'de 160'tan daha ucuza sıfır maxi scooter bulamadım. Bayiilerde de para bile versen sıraya almıyorlarmış, bir garip iş.

Bugün bir Trendyol kuryesinde Silence marka elektrikli scooter görüp ayak üstü sohbet ettim. 120 km civarı menzili, max 100 km hızı varmış. Fiyatları da çok uygun değil ama en azından sıra beklemek gerekmiyor.

Sahibinden'de ilanı neredeyse hiç yok. Bu fiyatlara bu scooter alınır mı? Kullanan eşiniz dostunuz var mı? Alırsak elimizde kalır mı?

Fikir belirten her cevap tik alacaktır. Şimdiden teşekkürler.

www.silenceturkey.com

 
Pcx 125 niye bakmiyorsun, ikinci elde var.

Bu tip aletler guzel ama sarj edecek yerin var mi, bir de bana gereksiz pahali geldi. Normalde elektrikli olanlar ucuz diye tercih ediliyordu.
  • divit  (10.06.22 22:19:54) 
bagajına en az iki kask girecek, hafif güçlü bir scooter istiyordum. yıllar önce mondial znu 125'im vardı, 125 az geliyordu. pcx'te de benzer performans alırım gibi hissetmiştim. daha iyi performans alabilir miyim?

bu aletin bataryası çıkarılıp tekerlekli bavul gibi sürükleyerek götürülebiliyor. evde de asansör olduğu için çok problem yaşamam gibi tahmin ediyorum. ofiste de şarj edebilirim. ama fiyatı bana da biraz pahalı geldi.
  • alliswell  (10.06.22 22:52:29) 
Pcx'e 1 kask girer o da kaskin kucukse etrafinda aksesuar falan yoksa giriyor. Cok hafif bile sekilliyse girmez.
Ls2'nin kurye modeli giriyor ama bir ust modeli girmiyor mesela.
Yeni makyajlisini denemedim belki degismistir, 2020'ye kadar olani boyle.

Max hiz 120 yapiyor ben en fazla 110 gordum.
Sehirici her isini goruyor yakit tuketimi 1.8 lt mahalle arasi zorlarsan 2.2 oluyor.

Bana kalsa 250 asagisi motor degil ama arabacilar cok sikintili. Hiz yapamamak isime geliyor bazen.
  • divit  (11.06.22 01:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.