[]

SSD kartların markası vs pek önemli mi?

ssd takılıyken ihtiyacımı yeterince karşılayan bir bilgisayar var ama pc'yi anneme vereceğim için içindeki ssd'yi çıkartacağım. haliyle ona da yeni bir SSD kart almam gerekiyor. HDD ile zaten eski olan pc çok verimsiz oluyor.

sadece internet laptopi olacağı için 128'lik bir kart alacağım, maliyeti dahada düşürmek için daha önce duymadığım markalardan birisini alsam hata mı yapmış olurum? 250 liraya da 500 liraya da kağıt üstünde aynı özelliğe sahip ssd'ler var, SSD'de marka etkiler mi? ya da SSD için markada seçici olmak gerekli mi sizce?


 
Anneniz kullanacaksa bir şey olmaz. sandisk'in en ucuz modelini alıp takabilirsiniz. ben olsam hi-level cart curt bile takarım, sonuçta annenin bindireceği yük belli.

özetle rahat olun
  • mambocan  (09.06.22 13:10:29) 
James Donkey gibi markalardan ssd alma da ne alırsan al derim. Sandisk, Crucial, Samsung, Kingston gibi bilinen markaların ucuz ssd'leri yeterli olacaktır.


  • false pretension  (09.06.22 13:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.