[]

Vodafone'dan nasıl kurtulabilirim?

Sevgili duyurucular şöyle bir derdim var. -Uzun-

Sene başında bir arkadaşım Vodafone Evde İnternet hizmetine başvurdu. Başvururken kendi o hafta sonu yurtdışında olacağı için benim numaramı verdi. Neyse, bir şekilde ürünü de alamadılar konu kapandı.

Ancak son 2 aydır 2 günde bir beni 212 ve 216lı numaralar arayıp arkadaşımın adıyla hitap ederek aldığım "Vodafone Evde İnternet hizmeti" ile ilgili soru soruyor. -Kampanya varmış da bilmem ne-

Önce aramalarda ben değilim, o arkadaşım, şehir dışında vs. gibi farklı cevaplar verdim ve hepsinde, bir kelime daha etmeden çat diye yüzüme kapattılar telefonu. Her arayanı blockladım başka numaralardan aramaya devam ettiler. Kurtulamadığım için sinirlendim Cimer'e ve Vodafone'a şikayet ettim. Vodafone diyor ki "Bizim biyli bir nimirimiz yik" o zaman teleofnumu verdiniz diyorum, "Biz kimsiyli nimiri piylişmiyiriz" diyor.

Bugün yine yeniden 1212211.kez arandım. Açtım yine VF olduğunu söyledi, siz hangi firmasınız Vodafone sizi kabul etmiyor dedim yine yüzüme kapatıldı.

Çözüm bulamadım, bir de size sorayım dedim.

 
ben vodafone a geçince aramıyolar artık =)

o da bi çözüm. ver kurtul =)
  • kveldulv  (09.06.22 17:52:13) 
Böyle durumlarda telefonu açık bir şekilde yanıma/masaya koyuyorum. Konuşuyor konuluyorlar cevap olmayınca kapatıyorlar. Bi süre sonra da aramayı bırakıyorlar. :)


  • naksidil  (09.06.22 22:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.