[]

çıkış harcı meselesi

yurt dışına çıkış harcı zamlanmadan önce birkaç tane harç ödemesi yaptım ve bunları zam sonrası fark ödemeksizin kullandım. ama ara ara duyuruda "eski pulları kullandırmıyorlar" gibi yorumlar görüyorum. bu nasıl mümkün oluyor? yani benim yaptığım ödeme zaten internet vergi dairesi üzerinden sisteme işlendi, bundan sonraki yurt dışı seyahatimde kalkıp bir fark ücreti istemeleri olasılığı var mı? (elimde birkaç seyahatlik daha harç ödemesi kaldı, onları kastediyorum).




 
bununla ilgili fikrim su: o pul kontrolu memurun insiyatifinde olan bir sey gibi duruyor. muhtemelen kullanamayanlara denk gelen memur kabul etmiyor. bence memur cani isterse, pulu hic olmayani bile gonderebilir.


  • helenart  (09.06.22 12:24:33) 
bence memur cani isterse, pulu hic olmayani bile gonderebilir +1

Örneğin, yurtdışında oturumu olanlar icin söyle bir bakıyor, tamam diyip gönderiyor. Kayıt kuyut yapmıyor bununla ilgili.
  • kaptankedi  (09.06.22 13:02:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.