[]

istanbul -izmir eski yolu nasıldır?

yeni köprü ve bağlı olduğu o-5 yolu olmayan eski yol tek şeritli mi?
eski yol çok mu problemli?
sanırım 1 kere eski yolu kullandım ama çok hatırlamıyorum yol nasıldı, yeni yol gibi basıp gidemiyoruz değil mi, şehir içlerinden geçiyordu eski yok ve trafik ışıkları vardı sanırım?

nereden gitsem bilemedim, pendik yalova idodan sonra eski yola girsem ne kadar sürer?

 
yalovadan indikten sonra köprüyle işin olmayacağı için otoyola çıkabilirsin eski yoldan da gidebilirsin. otoyol çok pahalı gelmezse otobanı tercih et, şehir içi, ışıklar trafik kamyon vs uğraşmazsın.
eski yolda bazen hiç trafik olmuyor, rahat gidiyorsun ama polis falan olabiliyor radar çevirmeye dikkat et çok basma.

  • erty_ksk  (09.06.22 09:11:20) 
eski yol 2 gidiş 2 geliş (nadiren de olsa 3-3 oluyor). Pendik - Yalova feribotundan sonra 40-50 dakika fark eder (otobana çıkıp 180 ile gitmeyi tercih etmezsen tabii). Eski yol gayet kullanışlı. Tek problemi Akhisar'daki trafik ışıklarıydı. Ancak oraya da ücretsiz çevre yolu yaptılar. Artık Akhisar'ın içine hiç girmeden, tek ışığa takılmadan direkt İzmir'e gidiyorsun. Işıklar sadece Balıkesir'de kaldı. Onlar da 2-3 taneydi yanlış hatırlamıyorsam.

Ben otobana çıksam da 120'yi geçmem diyorsan otobana hiç çıkma. Aşırı mantıksız bu fiyatlarla (Altınova/Yalova - İzmir arası 270 lira). Bayram yoğunluğu olmadığı sürece eski yol gayet iyi.

Bu arada otobanda da radar var. Bayram dönüşü Osmangazi'ye gelmeden önce 140'la ceza yedim.
  • himmet dayi  (09.06.22 09:12:02 ~ 09:15:59) 
canavar gibi. ne kopruden ne otobandan hic gitmedim. 110-120 gidiyorum.


  • alperz  (09.06.22 09:18:45) 
normal yol işte. berbat değil. yıllarca o yolları kullandık.


  • turbo sadık  (09.06.22 12:31:19) 
Ben de köprüyü kullanıp sonrasında eski yoldan gidiyorum.

Diğer arkadaşların dediği gibi çoğu yerde 120'nin altına inmeden gidebiliyorsun. Ben son sefer biraz hızlı gittim, Manisa girişinde 130'la ceza yedim. Başka yerlerde de radar olabiliyor hız sınırlarına dikkat etmek lazım.
  • chicha_v2  (09.06.22 13:15:58) 
Gayet güzel bir yol, sadece bazı noktalarda hız sınırı düşüyor, dolayısıyla radara dikkat et derim yapıştırırlar çünkü. Hız sınırlarına dikkat ederek gidersen hiç sıkıntı olmaz, maksimum 1 saat geç gidersin izmire de.


  • roket adam  (09.06.22 13:46:23) 
Bursa İzmir arası güzel. Ama araç sayısı çok. Kalabalık olsun farketmez dersen yol akar.


  • etna  (09.06.22 15:48:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.