[]

Osmangazi Köprüsü cezası, hesaba bloke konmuş

Geçen sene geçişten sonra 15 gün içinde ödeme yapmadığım için 5 kat ceza kesilmişti. Bu da 1300 tl falan yapıyordu. İnat ettim hükümet değişene kadar ödeme yapmayacağım diye. Dava falan açmışlar sanırım şimdi mahkeme masrafı vs. 2700 tl civarı olmuş ceza. Bununla ilgili de hesabıma bloke konmuş. Bana tebligat vs. gönderilmedi.
Sizce ne yapmalıyım? İtiraz etsem falan bir sonuç çıkar mı? Hesaba konulan 2700'lik dilim dışındaki parayı kullanıp hükümet değişene kadar ödememe hedefine devam etsem ne olur?



 
hesabına bloke konulmuşsa itiraz süresini kaçırmışsın demektir.

eğer kendin ödemezsen bloke edilen borca karşılık gelen parayı icra dairesi bankadan ister ve dosya o şekilde kapanır.
  • karsiyakaliyiz  (08.06.22 10:44:14) 
@karsiyakaliyiz bana tebligat ulaşmadı, buradan yürüsem bir şey çıkar mı?


  • fobfilm  (08.06.22 10:45:37) 
ödememeye devam etsen de icra ile alırlar parayı ona yapacak bir şey yok. aynısı başıma geldi tebligat gönderilmiş güya ama evde yokmuşum o yüzden taa bursa gemlikte bir yerlere geri gitmiş. o zaman bana ulaşamayanlar borç bilmem kaç katına çıkınca direkt cep telefonumdan aradılar, ben de o zaman öğrendim hem borcu hem de tebligat hareketlerini falan. ödeyip mahkemeye verdik bakalım 1 yılı geçti. kazansam da ödediğim harçlar alacağım paraya denk gelecek sanırım ama otoyol aş'ye gideceğine devlete vermiş olurum hiç olmazsa.

tüm yap işlet devret otoyollarda aynı sorun yaşanıyor türkiye'de. adamlar yeni bir sektör yaratmış resmen. gazeteci metin cihan bakana sorunca böyle bir sürü kişi olduğu ortaya çıkmıştı: twitter.com
  • nrmnm  (08.06.22 10:55:36 ~ 11:00:05) 
ödemediğin sürece arttıkça artacak ve en sonunda çok daha fazlasını icra ile ödeyeceksin. uğraşmaya gerek var mı, bence öde gitsin.


  • roket adam  (08.06.22 12:20:47) 
bu hükümet durdukça ödemeni tavsiye etmem. Doğru yapıyorsun bence. Hacizde gelse ödeme. bende olsam ödemem.


  • paudi  (08.06.22 15:56:40) 
tebligatı sen evde yoksan muhtara bırakırlar ve hukuken tebligat sana ulaşmış kabul edilir diye biliyorum ama emin değilim.
trafik cezalarında bu şekilde mesela.

  • aslindasorunumpsikolojik  (08.06.22 19:51:59) 
köprüden geçerken fiş almadın mı borcun olduğuna dair? tebligat o işte sana borcun tebliğ edilmiş zaten.


  • roket adam  (09.06.22 00:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.