[]

Ciltte şeffaf sivilcemsi kabarcıklar (capsli)

Neden olabilir? Cildiyeden bir türlü randevu alamıyorum. Özel dahi olsa 1 hafta sonraya veriyor. Eczane de alerjiktir dedi. Daha önceki yıllarda da nadiren oluyordu sanki. Az oluyordu demekki ki çok hafızamda yer etmemiş. O yüzden öyle maymun çiçeği falan olduğunu zannetmiyorum zaten belirtileri de uymuyor. Şimdi biraz daha fazlalar ve rahatsız etti bir an önce geçirmek istiyorum.

Vücudumda tespit edebildiğim irili ufaklı 6 yerde var şu an ama çekebildiğim 2 tanesi şöyle;

www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com
www.hizliresim.com

 
yumurta alerjisi olabilir mi?
bu ara çok yüklendiğiniz bir gıda da olabilir ama genellikle yumurta..

  • rewlack  (06.06.22 23:43:54) 
normalde yumurta alerjim yok diye biliyorum ama şu sıralar diyetteyim, sabah hep haşlanmış yumurta yiyorum. yani öncesine göre baya sık. başlamış olabilir.. keseyim bi bakalım.


  • ananiyimioguz  (07.06.22 00:20:27) 
alerjik+1


  • ala09  (07.06.22 00:56:08) 
acile gidebilirsin cildiye olmuyorsa


  • ala09  (07.06.22 00:56:44) 
@ala09, gittim hocam da alerji iğnesi vurdu cildiye görsün burda bişey yapamayız dedi. Geçmiyor ama 1 haftadır.


  • ananiyimioguz  (07.06.22 01:43:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.