[]

Arabasız assos tatili olur mu?

Çanakkaleden ulaştık diyelim ama sonrasında arabasız gezilir mi? antik kenti görelim koyları gezelim istiyoruz ama nasıl bi rota çizilebilir bilmiyorum. Assos'u bilenler yardımcı olursa mütiş olur teşekkürler




 
Gezilmez. Ben belki 30 kez gitmişimdir Assos’a, arabasız olmaz.


  • irene  (06.06.22 11:37:47) 
Gece Küçükkuyu'dan Asos'a taksi ile geçerken ilk kazıklanma deneyimimizi yaşayacaktık neredeyse. O zamanlar fiyatlar stabildi ve fiyat araştırması yapmam sayesinde kıyısından dönmüştük. Kadırga koyunda konaklayıp Behram'a gezmeye gidelim dedik, son araç 10da olmasına rağmen 7de dediler. 10 TLlik yolu 50ye çıkaran dolmuş şoförü, yol boyunca aslında namuslu insanlar olduklarını anlatıp durmuştu. Özetle, araçla daha iyi.


  • zihua  (06.06.22 11:49:58) 
Bence de gezilmez. Ancak bir taksi tutup bütün gün bizi gezdir derseniz mantıklı olabilir, aksi takdirde güneşin altında çile yaşarsınız sadece. Ama amaç gezmek değil bi yerde oturup güneşlenmekse arabaya ihtiyacınız olmayabilir.


  • roket adam  (06.06.22 12:01:17) 
Behramkale'ye gitmiştim. 2-3 sene önce 10 dk'lık bile olmayan yola 100-150 TL para vermiştim. Taksi ihtiyacınız doğacaksa pahalıya gelebilir.


  • birşeylersoracağım  (06.06.22 13:23:28) 
görüyor ve artırıyorum arabasız tatil olmaz o bölgede.


  • jamswety  (06.06.22 15:55:30) 
bence olur atla git orada dolmuslar var binersiniz


  • sizofren06  (06.06.22 17:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.