[]

ne renk elbise?

takıya göre elbise seçmek gibi bir çılgınlık yapıyorum :) ve lacivert pırlanta ile takabileceğim abiye elbise sizce ne renk olmalı




 
Ten rengi açık kahve gibi bir şey olur mu acaba?pastel bir ton.


  • kisa  (06.06.22 10:10:43) 
Takı merkezli olacaksa takıdan biraz daha bahsetseydiniz keşke.

Örneğin yüzük mü, kolye mi neyin üzerinde pırlanta? Üzerine yerleştiği metal altın mı gümüş mü? Metal öne çıkan işlemeli bir model mi yoksa düz ve ince mi? Taş ne ölçüde öne çıkıyor? Metal içerisinde kalan ufak bir renk mi yoksa taşın kendisi çok mu ön planda?

Sade gümüş üzerine lacivert ve öne çıkan pırlanta yüzük diye düşününce benim kafamda en iyi transparan şal benzeri eklentilerle destekli beyaz hakim gümüş detaylı olan elbise tonlarıyla eşleşiyor.

Ama mesela altın üzerine olsa çimen yeşili vurguları iyi gidebilirdi.

Vs. Vs.
  • akhenaten  (06.06.22 10:21:46) 
@akhenaten haklısınız fazla havada kalmış. birebir olmasa da takı seti buna çok benziyor.

www.bilezikci.com
  • melodi  (06.06.22 10:36:52) 
Ben siyah ya da gri diyorum.


  • hipopotamus  (06.06.22 12:18:06) 
Krem ya da beyaz. Beyaz ten mavi göz gibi düşündüm. :)


  • naksidil  (06.06.22 18:26:46) 
beyaz düşünmüyorum düğün olması sebebiyle. krem veya pudra bi elbise alacağım teşekkürler


  • melodi  (06.06.22 21:21:46) 
krem ve pudra da dugune uygun dusmez bence.
Pembe, tarcin, gri falan olabilir.

  • sopiro  (10.06.22 07:49:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.