[]

Telefon konuşmasını kaydetme uygulaması

Daha önce xiaomi mi 6 kullanıyordum ve bu cihazın telefon uygulamasında istersem her aramayı kaydettirebiliyordum. Şimdi xiaomi 11t pro'ya geçtim fakat xiaomi artık kendi telefon uygulamasını değil google'ın uygulamasını kullanıyor ve bunda da kaydetme özelliği yok. Benim sizden isteğim bu işi düzgün yapabilecek bir uygulama önermeniz. Bir kaç uygulama denedim ama genelde doğru düzgün kayıt almıyorlar. Memnun olduğunuz uygulama tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.




 
Xiaomi kendi uygulamasini kullanabilmek icin
Cihaza china ROM yukletmen gerekiyor.

Arama kaydetme ozelligini sorunsuz sekilde kullanabiliyorsun.

Cin romlarinda Dil destegi olarak sadece ingilizce var.

Ben bu sekilde kullaniyorum.
  • kaiserr76  (06.06.22 03:15:52) 
görüşme kaydetme android 9 ile, kişisel hakların ihlali nedeniyle yasaklandı.
dünyada endonezya, brezilya veya yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çin gibi ülkelerde halen serbest. telefonuna ülke romlarından kurman gerekir.

  • etna  (06.06.22 09:25:40) 
Play store da bir sürü uygulama var bununla ilgili. Hiç biri düzgün çalışmıyor mu yani?


  • lideraydin  (06.06.22 12:00:58) 
Dene ve sonucu gor


  • kaiserr76  (06.06.22 22:22:42) 
Play store daki uygulamalar işe yarıyor diye biliyorum.


  • fff02561  (07.06.22 08:55:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.