[]

çalışmayacaksınız fakat alım gücünüz sabit kalacak, ne yapmalı

merhabalar, buyrun sohbete!

bir gün bile çalışmak zorunda olmasanız fakat şu an kazandığınız gelir banka hesabınıza her ayın birinde ölene dek alım gücü sabit kalacak şekilde yatacak olsa 24 saatinizi, 7 gününüzü, bir ayınızı, bir yılınızı ve hayatınızı nasıl değerlendirirdiniz?

neler yapardınız?

hadi kira vermekte olanlar kira da vermesin, o para da cebe kalsın, eviniz sizin

 
Oyun yaparım herhalde. Sonrasını sıkılınca düşünürüm.


  • plutongezegendegilmi  (05.06.22 18:26:59) 
Alım gücünün sabit kalması ve dolar cinsinden sabit ödeme almak farklı şeyler olsa da ana fikir alım gücünün sabit kalması diye düşünerek;

İlk akla gelenin aksine dünyadan elimi eteğimi çekerdim gibi geliyor. Bir şeyler öğrenmek benim hobim, game of thrones perspektifinden bakarsak boynumdaki zincire bir bir yeni halkalar eklemeye başlarım heralde (ama spor da yaparım, got'daki maester'ların formu malum, pek iç açıcı değil)

Para kazanma kaygım olmasa insanlarla falan hiç işim olmazdı. Çocukluğumdaki gibi bakardım sanırım dünyaya.
  • akhenaten  (05.06.22 18:36:34 ~ 18:37:53) 
kimsesizlere, evsizlere yardım ederdim. eğitim olsun, direkt bakım olsun. anadolu kırsalında okulların hali felaket. onlara da yardım ederdim. tek başıma değil de dernek, vakıf kurardım.


  • gabe h coud  (05.06.22 20:50:31) 
şu anda o durumdayım ve hiçbir şey yapmıyorum :/


  • sta  (06.06.22 13:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.