[]

Evde Wifi Problemi

Merhaba,
Belli sebeplerden dolayı modemi portmantonun içine ve girişe koyabildik.
Wifi salondan çekiyor ama hız 30 MB'den 6 MB'e düşüyor.
Wifi routerlar işimi çözer mi, hangisi iyidir?

 
İyi bir Router baya fark eder ama yine de portmantonun içinde olması performansı etkiler.


  • chavezding  (05.06.22 11:27:36) 
işini ancak powerline adaptör çözer wifi router çöpe giden para olur.
www.hepsiburada.com

  • jamswety  (05.06.22 14:22:01) 
powerline kullanıyorum, çekim gücünü artırma konusunda çok faydalı ancak 200mbitlik internetimi 30mbit civarına düşürüyor.


  • PoscheN  (05.06.22 20:00:24) 
Eğer cihazlarınız ile uyumluysa wifi6 modem işinizi çözer bence


  • mephistoo  (05.06.22 21:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.