[]

deniz sulu/tuzlu kozmetik ürün

sevgilimde hafif dermatit var, saç ve yüzde. denize girdiğimde çok iyi geliyor diyor. bu termal su spreyleri var ya, bunların deniz sulu olanları ya da deniz sulu saç bakım spreyi falan var mıdır bildiğiniz? amacım tedavi amaçlı kullanması değil, tedavi için cildiyeciye görünmesi gerektiğini biliyorum. maksat arada sıksın, placebo iyi hisseder belki. gerçekten iyi gelirse de cabası.




 
yuz icin advantan m blabla emulsiyon


  • ala09  (04.06.22 17:14:22) 
Hocam deniz tuzunu suda eritip öyle kullanmayı denediniz mi? Bir dönem cildime farklı amaç için dediğim şekilde yapıp kullanmıştım.


  • sevilen progressive türkücü  (04.06.22 17:21:25) 
şu olabilir.

(git: veganpazaryeri.com)
  • nickini vermek istemeyen uye  (04.06.22 17:39:56) 
o deniz tuzu spreylerinin içeriğini bir türlü bulamadım. toni&guy'ın ürünü de "deniz tuzu etkili" olarak geçiyor, çok saf içerikli olduğunu düşündürmedi. cilde uygulanması konusunda endişelerim oldu o yüzden.

deniz tuzu ve su karıştırma olayına bakacağım bir. çok teşekkürler herkese.
  • knight of cydonia  (05.06.22 17:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.