[]

İngiltere vizesi hakkında yardım

ince bağırsağı çöken 5 yaşındaki oğlum için 8 aydır çam sakura şehir hastahanesindeyiz. cerrahlar çok uğraştı bu dönemde 34 ameliyat geçirdi ancak bağırsak hayata tutunamadı. türkiye'de yüz nakli kol nakli her şey yapılıyor ama pediatri ince bağırsak nakli yapılamıyor. 2 aydır türkiye'de yasal hakkımız olan tedavinin sgk nın karşılaması için verdiğim bürokrasi mücadelesini kazanmak üzereyim sgk tüm masrafları karşılayacak 1 refakatçisi ile beraber ( annesi ) ancak işlemin organ nakli olması ve süresinin öngörülememesi muhtemelen 3 ila 6 ay gibi sürede eşimin her ne kadar anadili gibi ingilizcesi olsa bile yabancı bir ülkede bu kadar süre yalnız kalması hasta bir çocuğa bakarken çok zor. yani benimde yanımda olmam lazım bu süreçte. ama ingiltere vizesi beni çok korkutuyor ve bu süreçte hayrına bana destek verecek bir yardımsever arıyorum. Eşim devlet memuru ( yeşil pasaport sahibiyiz) bende 11 yıldır aktif sgk lı çalışanım hala da çalışıyoruz o süreçte de remote çalışacağım. yine babam ve kayınpederim sponsorluk yazısı verebilir. ama londra da evinde kalacağım arkadaşım ankara anlaşması ile orada yaşıyor ama yenileme sürecinde oyüzden evrak veremiyor. şuanda bizim evraklar dış işleri bakanlığında ve yakında hastahanden onay gelince (kings college hospital ) gitme durumuz olacak ve bu sebepten ötürü uykularım kaçıyor. sidenz bu konuya hakim olan ve bana yardımcı olabilecek yol gösterecek ve hayrına yardım bekliyorum. lütfen oğlumu yaşatma konusunda bana sizde destek olun.
konunun haber linkleri aşağıdaki gibidir.

www.youtube.com

www.haberler.com

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.