[]

Espresso makinesi

Malum dışarda kahveler çok pahalı. En basitinden bir espresso makinesi almak istiyorum. Başka hiçbir özellik çok gerekli değil üstüne süt koyup içicem :') Nespresso ve Tchibo görüyorum genelde. Bunlarla ilgili bilgisi olan var mıdır ya da başka önerisi olan? Kolay ve uyguna kapsül bulunan hangisidir vs gibi öneriler de olur.




 
Nespresso c30 aldim 2.el gayet memnunum. Her sey de oldugu gibi onun da kapsulleri pahalilasti ama uyumlu uygun fiyatli kapsuller var. Ben memnunum. Sut kopurtup icebiliyorum. Espresso ve lungo yapiyir. Hizli ve pratik. Oneririm.


  • dedim ben sana  (03.06.22 21:43:35) 
nespresso c30 ikinci el+1


  • ala09  (03.06.22 21:45:08) 
Philips falan tam otomatik espresso makinesi kesinlikle.

Ben nespressonun yaptigi kahveleri hic begenmiyorum. Ha zaten o makine birkac ayda amorti eder kendini cunku nespresso kapsullerinde kahvenin kilosu 1000 liraya falan geliyor
  • floydian  (03.06.22 22:19:18) 
Delonghi ec685 kullanıyorum. Memnunum. Amazon'da ara ara 2000 TL.ye düşüyor.


  • Mistyimage  (03.06.22 22:35:21) 
kapsüllü makineler daha pratik ancak kapsül maliyet daha yüksek. zaten günde 1-2 kahve içiyorum fark etmez diyorsan en iyi seçenek bu.

delonghinin makinaları uygun fiyatlı, bir kahveciden 10 günde bitireceğin kadar kahve çektirip bu makinelerle kullanabilirsin.

daha uygun seçenek ise cekilmiş kahve + moka pot kullanmak.
  • orpheus  (03.06.22 22:44:51) 
philips'in otomatik makinalarından var bende de, kapsül masrafı da yok direkt çekirdek kahveyi kendi çekip öyle yapıyor. kahve alışkanlığım olmamasına rağmen kahve içmeye başladım sayesinde.


  • roket adam  (03.06.22 23:01:56) 
Philipsler 4bin 5bin o kadar bütçem yok maalesef :')


  • wanderernotlost  (03.06.22 23:59:16) 
Delonghi Icona var bende, hic memnun degilim. Su almasi, basinci vs cok problemli oldu. Descale ettikten sonra birkac gun duzgun calisti, tekrar ayni sorun basladi. Goruntusu falan cok hos ve duzgun calistigi donemlerde gayet iyi bir makine, ama yaz boyunca kullanmak icin nespresso aldim (yasadigim yerde kahveci yok) ve icona'yi kutusuna koyup kaldirmayi planliyorum maalesef. Aldigim nespresso makinasi 100 kapsulle birlikte geliyor cesitli turlerde kahveler var. 100 tane kahve de beni zaten aylar boyunca idare eder diye dusundum. Ben de sizin gibi espresso/sut/su seklinde tuketiyorum kahveyi genelde sutlu americano gibi yani, o yuzden internette vs cogu yerdeki 'performansa gore en iyi/ fiyata gore en iyi/ dizayna gore en iyi' gibi olan tavsiyelere bakip karar verdim.

Kapsul konusunda da makinaniz destekliyorsa yeniden kullanilabilir kapsullerden alirsaniz icine kendi istediginiz kahveyi alip koyabilirsiniz. Boylece fiyat ve performans konularinda makinanin marka kapsullerine bagimli kalmazsiniz.
  • sopiro  (04.06.22 02:02:55) 
delonghi ec685 kullanıcısı olarak ben de +1 diyorum. latte de yapabilirsiniz. kapsüllü makinelerde üreticinin size sunduğu kahvelerle sınırlısınız malesef, diğer tür cihazlara espressoya uygun her kahveyi alıp farklı tatlar deneyebilirsiniz.


  • gibicibicis  (04.06.22 13:28:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.