[]

Konserde maske

Konsere gitmeyi düşünüyorum, ama maske de takmak istiyorum.
Öyle bir hal aldı ki artık, maske takana mal gibi bakılıyor malum.

Çok mu garip görünürüm be? :(

 
Bu sıcakta onlar bakmadan siz çıkarırsınız zaten. Konserde biraz garip. Çünkü hastalıktan çekiniyorsanız kalabalığa girme riskini hiç almamanız lazım.


  • dissendium  (03.06.22 18:10:49) 
Ben maske takanlara hiç garip bakmıyorum. Nerden bileyim, belki astımı falan var. Belli ki bu virüs hiçbir zaman yok olmayacak. Maske takıyorum diye ömür boyu konsere de gitmeyeyim mi?


  • himmet dayi  (03.06.22 19:43:42) 
Bu aralar epey konsere gidiyorum (hem kapalı hem açık alan) ve maskemi hep takıyorum. Başkaları da olabiliyor. Nasıl rahat ediyorsanız öyle hareket edin, bu konuda kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.


  • fotrsapka  (03.06.22 20:14:28) 
Etrafı boşver tak bence


  • photo85  (03.06.22 20:48:38) 
açık havada takmanın bi anlamı yok gibi. Kapalı alansa ben de takmak isteyebilirim.

Fakat madem takacaksın FFP2 tak işe yarasın. Düz beyaz maske sadece psikolojik olarak korur :D
  • nhk ni youkosu  (03.06.22 22:28:22) 
kalabalığın olduğu tüm kapalı mekanlarda takmaya devam ediyorum.
niye garip görünsün.
hele ki şu günlerde çöl tozu, orta doğu tozları havada uçuşurken bence herkesin takması gerek.
  • ankarakecisi  (03.06.22 22:42:43) 
gittim ffp2'mle, kimseyi sallamadım güzel vakit geçirip döndüm.
herkese selam

  • leper messiah  (04.06.22 01:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.