[]

dizi istiyorum ama izlemek için değil

efendim bana öyle bir dizi söyleyin ki böyle 5-6 sezonluk olsun ve ben bu diziyi önce türkçe alt yazılı sonra ingilizce alt yazılı izleyerek temeli olan ingilizcemin konuşmayı anlama yönünü de daha bir geliştirebileyim. yani pratik olarak dilimi geliştirmek için kelimelerin bbc spikerleri kadar olmasa bile anlaşılabilir olduğu ve argonun işin içine şimdilik pek girmediği bir şey olsun istiyorum. var mıdır böyle dizi?




 
lost'u tavsiye ederim. anlaşılır konuşuyorlar. değişik aksanlar da var üstelik.


  • kibritsuyu  (15.06.10 13:34:40) 
kesinlikle the office. altyazı falan sorun olursa elimde var, ayrıca ilk 5 sezonu da mevcut;) US versiyonu tabii bu arada..


not; bu arada bölümlerin birbirine olay akışı bakımından çok bağımlı olmadığı diziler öneririm, lost falan 3 bölümden sonra altyazıyı ekler vakit öldürürsün hocam..
  • deeperdown  (15.06.10 13:39:33 ~ 13:42:09) 
ingiliz aksanı istiyorsan (ama anlaşılması ve terimleri falan daha zordur): coupling
amerikan için: friends

  • poset  (15.06.10 14:57:35) 
How I Met Your Mother 5 sezon. Bizim memlekette çok izleyicisi var ve alt yazı sıkıntısı yaşatmaz.


  • samterk  (15.06.10 16:06:30) 
friends.


  • aidiyetsiz  (15.06.10 18:59:38) 
burn notice de olabilir


  • azeroth  (15.06.10 19:55:47) 
seinfeld... hem eglenirsin hem ogrenirsin :)


  • no avalon  (15.06.10 20:11:26) 
kelime dağarcığım gelişsin diyorsan ve bilim kurgu dizilerini seviyorsan doctor who izle.


  • sealth  (15.06.10 23:05:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.