[]

Yürürken kafama cam kase düştü ve kafam yarıldı

5 dikiş atıldı.

Güya 2 kadın yukarıdan atıldığını görduklerini söylemişler.

Cam kasenin içi kuş bokuyla kaplıydı, ve birkac tane de mısır tanesini kırıklar arasında gördüm. Benim çıkardığım sonuç, teras katina dengesizin teki kuşlarımisirlarla beslemek için terasın ucuna bu kaseyi koydu ve bu da düşüp kafamı yardı.

Polise şikayette gittiğimde, komiser, "zanlı belli değil, şimdi ben bunu değerlendirsem, apartmandaki herkes şüpheli durumuna düşer ve bu şikayet de onların siciline yansır. Bu insanların sicilini bozup, geleceğini karartamam"

Gibi saçma bie şey söyledi. "Yahu şikayetler sicile mi yansır ki?" Dedim icimden


Doktor arkadaş ise şahit yoksa hiç uğraşmamamı öneriyor. Sizce ne yapayım?

Boyle bir olay çocuğunuzun "başına" gelseydi siz ne yapardınız?

 
Polis basından savmis, boyle sacma sey duymadım. Dava acıksa bile ispat edilemeyip ceza verilmeyen durumlar sicile yansimaz. Sikayetci olun, hakkınızı savunun. O kadınlar sahitlik eder mi acaba? Yarın baskasının kafasini yararlarsa sorumluluk biraz da siz de olmayacak mi


  • gunes123  (02.06.22 23:34:50) 
Editleyemedim ama ben de bir sonuca baglanacagini dusunmedim :(


  • gunes123  (02.06.22 23:36:52) 
Bence de vazgeçmeyin böyle böyle öğrenecek maalesef bu ülkenin insanı yaptığı davranışların sorumluluğunu almayı ve bir şeyler yaparken toplum içinde, yaptığının başka birilerine zarar verip vermediğini düşünebilmeyi. Mahalledeki herhangi bir gürültü 5 dakikadan fazla sürdüğünde doğrudan gürültü şikayeti yapıyorum, sonunda binadakiler en azından müziği yüksek sesle dinleyemeyeceklerini anladılar.


  • bartholomew87  (03.06.22 00:10:59) 
Kagitla ugrasmamak icin seni kandirmaya calismis, savciliga git komiseri de sikayet et.


  • divit  (03.06.22 00:41:13) 
Savcılık +1


  • mephistoo  (03.06.22 02:18:05) 
oncelikle gecmis olsun. bir tanidik avukat vs yok mu ailende ve cevrende?

muhtemelen polis memurunun tavri tutumunu da iceren bir dilekce verip olayi yasadigin sekliyle anlatarak apartmanin tamamina ve yonetimine dava acabilirsin.

gorunuse gore hiyarin biri dusuncesizce koymus onu oraya. daha kotusu de olabilirdi. 3-5 kiloluk bir saksi da dusup seni oldurebilirdi veya sakat kalabilirdin.

eger ciddi olarak pesinden gideceksen tavsiyem sicagi sicagina deliller toplaman, raporlar, hastane kayitlari, varsa civarda o anin goruntulerini iceren kamera kayitlari, o apartmanin ozellikle kus boku tespit edebildigin katlarinin disaridan cekilmis fotograflari... artik pencere midir balkon mudur bilemem ama mesela dusen canagin yerine yenisi konulmussa yine kisiler daha isabetli bicimde tespit edilebilir.

kisilerle, apartman yoneticileriyle vb. dogrudan gorusmeye calismamani once bir avukatla dogru durust bir strateji dusunmeni ve sonra hareket etmeni tavsiye ederim.

bu tarz dusuncesiz insanlar yuzunden hayvanseverlerin adi da kotuye cikiyor.
  • idexo  (03.06.22 08:18:29) 
  • baal  (03.06.22 09:08:32) 
Bugün onu yapan, yarın da saksı koyar. Ölebilirdiniz de. Polisler neden insanları böyle başından savıyor?


  • geçerkenugradım  (03.06.22 09:35:51) 
Polisler zorla polis olmuş gibiler valla, hiç kimsenin çalışası yok. Herkes ekip arabasında sabahtan akşama telefona gömülmeyi hayal ediyor gibi. Bence saksı koyanla beraber polisi de şikayet edin.


  • chicha_v2  (03.06.22 09:50:56) 
Geçmiş olsun herkes söylemiş şikayet edin. Polisi de unutmayın.


  • meraklitursucu  (03.06.22 13:58:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.