[]

Taşınabilir Klima Önerisi

Selamlar, eve taşınabilir klima almak istiyorum yalnız internette bazıları hava soğutucu olarak geçiyor. İçine bildiğin buz aküsü koyuyormuşsun. bunların nem yaptığını söylüyorlar.

Öncelikle bunlardan kullanıp memnun olan var mı?
Ya da bildiğiniz iyi gerçekten klima özellikli bir marka model var mı?
Bütçe 5-6 bin tl civarı malesef :(

 
Taşınabilir klima denen garipliği yaklaşık 10 yıl önce ofiste kullanmıştık. Çok az işe yarıyor ve fiyatı klima kadar.
Soğuk hava üfleyebilmesi için sıcak havayı dışarı atabilmesi gerekiyor, bunun için de ya duvarda-camda delik açacaksınız, ya da camı açık bırakacaksınız.
Cam açıkken çok güçlü bir klima bile ortamı soğutmakta ne kadar zorlanır oradan hesaplayın durumu.

Zor denkleştirdiğiniz bütçe boşa gidebilir. İlle de taşınabilir klima diyorsanız bari ikinci el bir tane alın, işe yaramadığını görünce siz de satarsınız.

Gürültüsünü söylemeyi unutmuşum. Bu gürültüyü çekeceğime sıcak olsun dedirtiyor insana bazen.
  • michael_knight  (01.06.22 15:16:35 ~ 15:36:43) 
içine buz konanlarla ilgili bilgim yok ama mobil klima dünyanın en işlevsiz aleti. yukarıda da söylenen sebeplerle hiçbir işe yaramıyor ve fiyatı normal klimadan neredeyse farksız. hiç almayın, param cebimde kaldı düşüncesi bile sizi mobil klimadan daha fazla serinletir.


  • hadsafhada  (01.06.22 16:22:22) 
klima dışında hiçbir şey o etkiyi yaratmıyor, her yaz maalesef gelip araştırıp gidiyorum. nem oranı düşük ise o su hazneli zımbırtılar minimal bir fark yaratır, aksi takdirde vantilatörden farkı yok.


  • passion rules the game  (01.06.22 21:43:44) 
taşınabilir klima diye bir şey yoktur nokta. sadece normal klima vardır. paranızı çöpe atmayın.


  • illegalstar  (02.06.22 01:30:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.