[]

sürücü kursu hakkında

merhaba,

çalışan insanlar sürücü kursuna nasıl gidiyor? ben hafta sonu olur sanıyordum hafta içiymiş dersler. direksiyon kursu günde 2 saat 8 gün toplam 16 saat olacakmış. diğer derslere gitmem herhalde çalışıp geçerim de direksiyona gitmem lazım hiç bilmiyorum çünkü. 1 hafta da her gün işten izin alınmaz ki? nasıl olcak :( bi de toplam 8 günmüş yani bütün kurs çok kısa değil mi. fiyat olarak da sadece kurs ücreti 3000 tl, diğer şeylerle birlikte 4700 oluyor dedi bu fiyat nasıl bilen var mı, kesin pahalıdır burda her şey pahalı...

akşam dersi oluyor mudur acaba onu sormadım. olsa söylerdi herhalde çünkü çalışıyorum ben nasıl olacak falan dedim, çalışma saatlerimi söyledim 8-5, söylerdi olsa.

 
başka kurslarla görüştün mü? belki bu kurs sadece mesai saatlerinde hizmet verebiliyordur kendi elemanlarından dolayı. bence çok saçmaymış bu, ben şu ana kadar hafta içi mesai saatinde kursa giden kimseyi görmedim sanırım, hep akşam veya hafta sonu.

direksiyon kursu normal, genelde 15-16 saat oluyor.
  • der meister  (31.05.22 17:05:32 ~ 17:06:33) 
Direksiyon kursunda şöyle bir olay var. Derslerden sonra sınava girmek zorundasın. Bu nedenle hafta içi dersler bitince en yakın sınava giriyorsun. Bu nedenle geneli hafta içidir. Derslerin bittiği hafta sonu bilgiler tazeyken direkt sınava girersin.

Ben çalışmadığım bir dönemde gitmiştim. Şansıma pandemide denk geldi. Hafta içi yollar boş oluyor. Tavsiye ederim. Daha stressiz öğrenirsin. Hafta içi akşam ve hafta sonu yollar dolar. Stres yaşarsın.

Fiyatlar çok arttı. Daha da artacak. Çünkü yakıt da pahalı. Fiyatı düşünmeden ne kadar erken gidersen o kadar iyi.

Arka arkaya ders olması avantaj.
  • arbre  (31.05.22 17:15:44) 
ben gittiğimde hafta sonuydu dersler. hiç sorun yaşamamıştım. öğrenciyken gitmiştim. hafta sonu ders veren vardır başka yerlere sor.


  • jelly bear  (31.05.22 18:24:51) 
Başka kurs araştırın bence de. Ben de 1.5 sene önce aldım ehliyetimi. Teorik dersler hafta içi aksam 6 gibi başlıyordu. Direksiyon ise hem hafta sonu hem de hafta içi vardı. Hocanın calisma saatlerine göre değişiyordu.


  • stejerners  (31.05.22 19:14:00) 
Arkadaşım ve onun başka bir arkadaşı direksiyon derslerini hafta sonu alıyor. İkisi de farklı kurslara gidiyor.


  • olutaklidi  (31.05.22 19:15:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.