[]

Yurtdisindan doviz havalesi

Yurtdısı (abd) ten turkiyeye en az kayıpla nasil dolar havalesi yapabilirim? Banka farkeder mi? Bitcoinden bahswdiliyor ama sifir bilgim var o konuda, meblag maalesef kucuk degil, ailenin oradaki butun birikimi ve tr de yatirim yapmak istiyorlar.

Turkiyeye dolar olarak havale yaptik diyelim, bankalarin dolar/tl kurunu kullanmak buyuk kayıp olur, bu toplu parayi fiziksel olarak doviz burosuna goturemezler.

Cok tesekkurler yardimlriniz icin

 
western union ile gönderilebilir. WU'dan hesap açın bankayı linkleyin. parayı oradan çekecek ve türk hesabına geçecektir. bazı bankalar direkt dolar olarak kabul ediyorlar (iş bankası örnek). vadesiz dolar hesabınıza geliyor trde. önce denemelik 500 dolar atarsınız sonra yükseğini atarsınız.


  • mr.goodcat  (31.05.22 17:15:26) 
wise ile gönder. çevirdiği kuru ve karşının eline ne kadar tl geçeceğini net olarak görürüsün.


  • helenart  (31.05.22 20:44:23) 
Wise+1 —Türkiye'ye TL olarak gelir, ve ne kadar geleceğini önden bilirsiniz. Baktınız zarar ediyorsunuz alternatif yöntemlere bakabilirsiniz.

Banka üzerinden Swift ile getirebilirsiniz. Öncesinden bankadan muhakkak ne kadar masraf çıkacağını sorun. Tahminen bir parça yüksek olur.

Yüklü miktarda parayı fiziksel olarak bir valize atıp Kapalıçarşı'ya götürebilir, ve daha uygun maliyetlerle bozdurabilirsiniz. (Eğer bozmanız gerekiyorsa)

Yok taşımaya çekiniyorsanız, en uygun kurları (Kapalıçarşı'ya en yakın) Kuveyt Türk veriyor. Diğer işlemlerde de masraf ücretleri diğer bankalara göre düşüktür. Orada hesap açıp, onlarla çalışmayı düşünebilirsiniz. Havale EFT ücretsiz, hesap işletim ücreti almıyorlar.
  • kaptankedi  (01.06.22 10:20:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.