[]

ekmek yapma makinesi tamiri

ekmek yapma makinem tam pişirme süresi başladığı anda evin sigortasını attırıyor. internette rezistansta problem vardır demişler. ekmek yapma makinesinin tamirini kim yapar? normal bir elektrikçi bu işlerle ilgilenir mi yoksa tamirci mi bulmak gerekir? bir de istanbulda bildiğiniz güvenilir, kazıklamayacak bir tamirci öneriniz varsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.




 
tamirci bilmiyorum, ama evdeki sigortalarda veya prizde sorun olma ihtimalini elemeyin demeye geldim. ha bir de servisi arasanız tamirci yerine belki daha iyi olur?


  • posthuman  (31.05.22 09:52:49) 
Öncelikle prizde sorun olup olmadğını tespit edin... Aynı prize yüksek akım çekecek bir şey bağlayın (tost makinesi, ütü vs gibi) sigorta yeniden atarsa priz ya da sigortada bir sorun var demektir... Aynı şekilde herhangi bir tamir vs gibi bir şeye girişmeden önce ekmek makinesini başka prizlerde (hatta mutfak dışında başka bir yerde vs) denerseniz iyi olur gibi...


  • arpaci kumrusu  (31.05.22 10:09:00) 
Pişirme süresi başlamadan önce de cihaz açık konumda, elektriğe bağlı ise, ve yazdığınız gibi sadece pişirmeye başlayınca atıyorsa rezistansta sıkıntı vardır +1

Rezistans sağlam olup da bi şekilde fişi/soketi vs çıkmış ve şase yapıyor olabilir. Küçük ev aletleri tamiri yapan her yer yapar, garantisi yoksa bile servisine bir sorun tamir ücretini.

Zaten bu tür aletlerin servisleri genelde bir çok markaya aynı anda bakan bir tamirci oluyor.
  • John Bloor  (31.05.22 10:10:31) 
Normalde o prizde tost makinesi, ekmek kızartma makinesi vb kullanıyoruz ve sorun olmuyor ama yine de başka bir prizde daha denedim ve yine şalterler attı. Karma işlerimini yaparken yorun yok ama pişirme başladığı gibi atıyor. Eski bir makine olduğu ve garantisi olmadığı için servis hiç düşünmemiştim ama haklısınız en mantıklı ve güvenli yol o gibi. Çok teşekkür ederim fikirlerinize.


  • akan dame  (31.05.22 11:28:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.