[]

ankara side yolu

merhaba

ankaradan sideye giderken Niğde otobanını kullanmalı mı? kullananlar ya da inceleyenler görüşlerini iletebilir mi?


 
bizimkiler klasik yöntem afyon - antalya - manavgat yaptılar rahatça 64 yaşında 2 insan.


  • rain when i die  (31.05.22 08:57:19) 
merhaba, ankara-side için en mantıklı güzergah ankara-gölbaşı-kulu-cihanbeyli-konya-seydişehir-akseki güzergahını takip etmek. niğde otobanı ile yolu çok uzatmış olursunuz.
yazdığım güzergahta kulu kavşağında ve seydişehir'den sonra toroslar geçişinde dikkatli olmakta fayda var.

  • duyulmasi gerektigi kadar  (31.05.22 09:09:10) 
sürekli antalya-ankara yapan biri olarak gerek yok diyorum. afyon +1


  • Improbable  (31.05.22 09:09:33 ~ 09:10:02) 
Kulu seydişehir Akseki güzergahında 100 km'lik dağ yolunun büyük bir bölümü gidiş geliş ve rampa şeklinde. Afyon ısparta yolunu tavsiye ederim.


  • dreamsandcolours  (31.05.22 09:28:22) 
akseki yolu çok güzel, orayı tavsiye ederim.


  • ravenudon  (31.05.22 09:34:36) 
konya seydişehir üzeri güzergah dağlık ve genelde üç şerit, bir geliş bir gidiş ve bir şerit de ortak olacak şekilde. çok keyifli bir yol ama aceleniz varsa kullanmayın.


  • usudum ustumu ortsene hande  (31.05.22 10:00:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.