[]

Buğdaysız beslenme - kilo verme

Merhaba,

Sindirim sistemi sorunlarım nedeniyle yaptırdığım gıda intolerans testime uygun besleniyorum. Bu teste göre buğday tüketemiyorum. Çölyak değilim, görüntülemeler ve testler yapıldı.

Buğdayı, süt ve süt ürünlerini hayatımdan çıkarınca çok rahatladım ama ekmek gibi bir şeyler de yemek istiyorum en azından kahvaltıda. Doktorum pirinç patlaklarını önerdi. Kahverengi pirinç ve deniz tuzundan oluşan yuvarlak pirinç kekleri var. Gong gibi ama bunların içinde sadece kahverengi pirinç ve tuz var. Şimdi ben genelde salata vs yiyorum. Sabahları kahvaltıda, salatanın yanında, akşam sebzenin yanında da bu pirinç şeylerinden yiyorum. Ben böyle beslenerek kilo alır mıyım verir miyim sizce?

Bu arada sıfır şeker.

Şimdiden teşekkürler.

 
Kilo alıp verme yediğin şeylerin türüyle değil miktarıyla alakalı bir durum, yani sisteme giren enerji-sistemden çıkan enerji denklemiyle, böyle beslenerek de kilo verirsin, tersi olacak şekilde beslenseydin de kilo verirdin. Ayrıca ekmek yemek istiyorsan glutensiz ekmekler var onlara da bakabilirsin.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (30.05.22 19:06:36 ~ 19:08:09) 
ekmek tavsiyesi olarak halk ekmek te satılan glutensiz ekmek var.fiyatı da iyi


  • high hopes of the sozluk  (30.05.22 19:43:52) 
ben de alerjik bir durum sebebiyle bir süre hayatımdan gluteni tamamen çıkarttım. bu sırada birkaç tane karabuğday ekmeği denedim. favorim kesinlikle urban break karabuğday ekmeği. fiyatı biraz tuzlu ama tok bir ekmek olduğu için rahat 2 hafta gidiyor. şimdi yavaş yavaş glutene başlasam bile ekmek olarak bunu tüketmeye devam ediyorum, o kadar güzel.


  • akan dame  (31.05.22 09:43:11) 
Sizinle aynı durumdayım, arada 240 derece'nin karabuğday ekmeğini yiyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (02.06.22 11:38:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.