[]

Cep telefonu sebeke tarifeleri ne olmus ya boyle

Su an 60 liraya 10gb 1000dk 250sms turkcelldeyim.

Aradilar taahhut bitecek 100 liraya 20gb 1200dk 250sms dediler dedim bi dusuneyim. Gittim turkcell'e yeni gelen yani hat tasiyan kullanicilara ne kampanya var dedim bana sunulandan daha kotu teklifler var.

Dusununce yuzde 65 zam oluyor tamam enflasyon falan da bunu da mi kabulleniyoruz yani simdi? Sorun aslinda galiba 3 haneli psikolojik limit olan 100 lira olmasi.

 
Önceki tarifenize +10gb, +200 dk eklemişler. Bunları kullanmayacaksanız aradıklarında belirttiniz mi? Ben başka hat kullanıcısıyım, bunu belirtince biraz daha az özellikte ve ücrette yeni tarife teklif ettiler, daha makul geldi.


  • sevilen progressive türkücü  (29.05.22 18:05:25 ~ 18:06:59) 
Ben faturalı hatlarda kazıklanmaktan sıkıldım.
Vodafone'un faturasızına geçtim.
Bu ay şu paketi aldım:
15 GB+750 Dakika 67TL

Tabi her ay fiyatlar artacak, her seferinde güzel bir kampanya bulamayabilirim ama faturalı olunca fiyatların daha pahalı olmasına sinir oluyorum.
  • michael_knight  (29.05.22 18:17:49) 
Evet belirttim. 10 gb mesela asla onermiyorlar. Yok diyorlae yani oyle bi tarife. Marketing 101 yani ama yapacak bisi yok.

Turkcell disinda cekmiyor benim
  • floydian  (29.05.22 18:33:13) 
Bazı teknoloji haberlerinin bulunduğu forum sitelerinde ilgili operatöre SMS göndererek ciddi indirim sağlayan tarifeler oluyor.
Onları araştırın derim.

Bir ara bende yapmıştım uzun bir süre ayda faturasız hatta ayda yaklaşık 19 TL ödedim.
  • Erva  (29.05.22 19:15:09) 
Bu yüzden 22 yıllık Turkcell beraberliğimize veda ettim bu sene.
Benzer tarifedeydim 58 ödüyordum, taahhüt bitince fiyat yüksek geldi, başka operatöre geçerim dedim pek de sallamadılar. Vodafon taahhütsüz kullanıyorum. Faturalıdan sonra ilkin biraz şaşırdım ama şimdilik idare ediyoruz.

  • epitaf  (29.05.22 21:45:52) 
Bana zor durumdalar gibi geliyor hepsinin cekim kalitesi dustu.
Biri arayinca sesini duyamiyorum whatsapp'tan ariyorum cogu kisiyi. Sozlukte boyle bir baslik vardi hatta.

Haliyle zam yapmaya basladilar.
Turksel zaten hep pahalidir eyvallahi yoktur ama digerleri de ucuz degil artik.
  • divit  (29.05.22 22:17:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.