[]

Avrupa'da ülkeler arası seyahati en uyguna nasil getirebilirim?

Almanya Frankfurt'ta kalıp ordan çevre ülkeleri gezme gibi bir planımız var. Paris, Amsterdam gibi şehirleri görmek istiyoruz. Sadece ulaşım için ne kadar maliyetimiz olur hesaplamaya çalışıyoruz. Bu işi en uyguna nasıl getirebiliriz? Tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim.




 
omio'dan tum secenekleri tum tarihlere gore karsilastirin, erken alim onemli, muhtemelen otobus ve ucak en iyi olanaklari sunacaktir, ulkesine ve erken alma durumuna gore tren konforuna da erisebilirsiniz.


  • hewit  (29.05.22 17:22:34) 
2 ya da 3 kişi iseniz ve araba kullanabiliyorsanız. araç kiralamınız öneririm. fra <-> paris ve fra <-> ams yapmak yerine fra->paris->ams-> fra yapmak bence çok daha makul olur. hatta paristen ams'ye giderken brüksel'e da ugrayabilirsiniz bu sekilde.


  • helenart  (29.05.22 17:59:06) 
Tecrübeyle ilgili bir durum degil.

Aktüel indirimleri takip etmeniz gerekiyor.

Bunlari tren sirketlerinin, otobus sirketlerinin sitelerinden bakacaksiniz.

Almanya´da Aachen´e kadar 9 Euroluk biletle ulasip. Thales´in konforlu treniyle Paris´e gecebilirsiniz. Yaz sonunda kadar 32-33 Euro civarinda biletler. Yer kalmiyor, ucuz biletler de cabuk bitiyor, cok onceden plan gerek.

Fransa´nin otobus sirketlerine bakin. Ayrica araba paylasimi sitelerine bakin.

Arac kiralamak bence delilik, hem cok pahali hem de Avrupa´da araba kullanmadiysaniz, sürekli ceza yiyeceksiniz.
  • buf-e kür  (29.05.22 18:20:23) 
Paris ve civarına ben arabayla hayatta girmem. Bir kere 30 km hızlı yerde 40-50 ile gecseniz hayvan gibi cezası var zaten, yedim oradan biliyorum.

Daha ufak şehirler olsa neyse de paris falan araba ile zor.

Fransa'da flixbus, ouibus falan var otobus için.
  • logisticsmanager  (29.05.22 20:18:15) 
rynair
flixbus
omio
bazı lokal trenler

hepsine ek olarak +6ay öncesinden plan ve takip.
  • rewlack  (29.05.22 20:28:34) 
Avrupa’da konaklamanin en pahali oldugu sehirlerden biri amsterdam, yani isteseniz dahi uyguna getiremezsiniz orada konaklamayi. O yuzden butce kisitliysa programiniza tekrar bakin derim.
Paris de oldukca pahali.

Onun disinda araba kiralamayin, paris’te/amsterdam’da otel parasi kadar otopark parasi verebilirsiniz neredeyse.

Ryanair/wizzair (kucuk sirt cantasi ile ucuza geliyolar genelde), flixbus, ouigo, db, thalys vb siteleri surekli takip edeceksiniz ve mumkun olan en erken vakitte planinizi kesinlestirip biletlerinizi alacaksiniz.
Almanya’daki 9€luk bilet (eger turistler alabiliyorsa) hizli trenlerde gecerli degil, aklinizda bulunsun.
  • kuehles blondes  (30.05.22 09:01:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.