[]

Vefat eden yakının eşyası

Vefat eden yakınınızın size hediye ettiği eşyayı kullanır mıydınız yoksa zarar görmesin diye saklar mıydınız?




 
eşyanın ne olduğuna bağlı.
kırılabilecek, kullandıkça yıpranacak bir şeyse kullanmayabilirim.

  • blatta hiberna  (29.05.22 13:19:36) 
Saklardım, eşyalara anlam yüklüyorum. Evimde ufak çaplı bir müze var. İlk sim kartım bile duruyor, telsim ox kart.


  • akhenaten  (29.05.22 13:20:37) 
Bende babaannemin verdiği bi çanta süsü var, ona da kendi annesi vermiş, benim için anlamı ölçülemeyecek kadar büyük, o yüzden kullanmıyorum, bir ara kullandım sonra kaybolur diye korkumdan kaldırdım. Kaybolursa aşşırı üzülürüm çünkü.

Ama bi baş örtüsü var onu bazen saçıma bandana gibi bağladığım oluyor.
  • turuncu tonlarda  (29.05.22 13:43:48) 
bana hediye ettigi degil de kendisinin surekli örgü yaptigi icin bize de yuzlerce patik biriktirdigi icin rahmetli babannemin sislerini cok severek sakliyorum. patiklerden de vardir ama ben sislerini hususi tutuyorum elimde.

dedemin ananneme dogum hediyesi olarak aldigi bir saati var. bir de fincan takimi. bunlari sakliyorum cok cok kiymetli.
edit: kullaniyorum da. kirilan fincan oldu ama kalan saglar bizimdir :)
  • ala09  (29.05.22 17:23:46 ~ 17:32:25) 
eşyadan eşyaya değişmekle beraber eşyanın sende yarattığı duyguyla da değişir.
hediye değil ama ben babamın saatini takıyorum. bir parçası benimleymiş gibi hissediyorum.

  • nasil olacak bazi seyler  (29.05.22 19:30:37) 
2 dedemin kol saatleri bende. İkisi de iyi marka ve 40-50 seneleri var. Hatta dedemin babasinin kol saati de bende ama bunları kullanmıyorum. Ha masa saati olsa gozunun yazasina bakmazdim ama kolda tasimaya icim el vermiyor.


  • duster  (29.05.22 19:56:51) 
dedemin saatleri bende. ara ara takılıyorum. ayrıca bataniyesi kaldı gün içerisinde bacaklarına örtüğü. Annem atacaktı, dedim atma. Kullanıyorum kışın.


  • put it in your appropriate place  (29.05.22 20:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.