[]

sl finalinde reali mi liverpoolu mu tutuyorsunuz?

mumkunse neden onu soyleyin.

cunku maci izlemek istiyorum. ama Hangisini neden tutacagima karar veremedim.


 
Liverpool.
Çünkü Lig kupasını son maçta trajik bi şekilde kaybettiler

  • hakmut  (28.05.22 10:04:31) 
Real çünkü winner.


  • shredd  (28.05.22 10:16:26) 
Liverpool, klopp ve salah'a sempatim var. Real alirsa da uzulmem, guzel bur oykuyle geldiler.


  • pofudukayi  (28.05.22 10:23:06) 
Liverpool'dan hazzetmiyorum pek, ama önceden severdim. Buna rağmen formalarını ve mücadelelerini seviyorum. Rm'yi desteklerim.


  • die so slowly  (28.05.22 12:04:57) 
Ufak yaşlardan beri Real Madrid hayranıyım. İngiliz kulüpleri oldum olası itici gelmiştir bana sebep bu :)


  • bigcaptain  (28.05.22 12:16:39) 
Barcelona taraftarı olarak RM'den oldum olası nefret ederim. Kralın takımı vs gibi nedenler nefretimi artırıyor.

Liverpool'u loserpool olduğu zamanlar severdim. Klopp'u da dortmund zamanında severdim. Ama İngiltere'de de city'yi tuttuğum için son dönemlerde Liverpool'a da uyuzum.

Yine de ikisi arasında lesser evil olarak Liverpool dicem sanırım
  • nundu  (28.05.22 12:31:58) 
Bir Mancunian ve Real Madrid sempatizanı olarak Hala Madrid. Forması daha güzel Madrid'in kajshdasd.


  • heritage  (28.05.22 13:39:17) 
Real Madrid severim küçüklüğümden beri.

Liverpool'a da sempatim var Salah ve Klopp'dan ötürü ama hala Madrid ^^
  • chicha_v2  (28.05.22 14:42:33) 
liverpool'u çok severim ama finalde real madrid'i tutacağım çünkü ayda 20 lira verip premier lig izlediği için kendini futbol gurusu zanneden tayfadan bıktım. bu duyuruya cevap veren arkadaşlar alınmasın bu arada sözüm meclisten dışarı, yoksa ben de epl izliyorum zaten ama kimden bahsettiğimi anlıyorsunuzdur; ekşi'de üçüncü lig maçının başlığına bile dadanıp "bu futbol değil yeaa futbol premier lig abiii" diyen, lestır şampiyon olunca dededen lestırlı olan, city'yi anasından babasından çok savunan, epl izlediği için kendini diğer futbolseverlerden farklı yerde konumlandıran ve bunu prestij nişanesi belleyen tuhaf arkadaşlardan söz ediyorum.

o yüzden liverpool kazansa üzülmem, sonuna kadar hak ettiklerini ve güzel bir camia olduklarını düşünüyorum (ki ingiltere'nin zaten belki en az ingiliz takımıdır liverpool baktığımız zaman kültürel olarak, kimlik olarak vs) ama finalde tutacağım taraf real madrid olacak açıkçası.

önceden karar veremezsen belki maç içerisinde bir fikir oluşur kafanda çünkü bazen bir taraf o kadar güzel oynuyor ki ister istemez onlara meylediyorsun tarafsız izleyici olarak ya da ne bileyim bir taraf çok pislik yapıyor, serserilik yapıyor, diyorsun ki bunlar kazanamasın.
  • der meister  (28.05.22 14:51:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.