[]

Macbook depolama sorunu / Harddisksiz çözüm

Macbook depolama alanı yetersiz uyarısı vermeye başladı ufaktan. Malum bunların hafızası yükseltilemiyor sonradan.
Hiç harddiskle falan uğraşmadan direkt cloud ile çözülür mü bu mevzu?

Ama şöyle bir çözüm arıyorum:

Atıyorum bir görüntü dosyası indirdim. 2 gün boyunca indirdiğim o dosyayı hiç kullanmazsam direkt cloud hesabına yükleyip bilgisayardan silsin. Sonra cloud dolunca ben girip onu temizleyeyim arada bir.

Bu bahsettiğim hizmeti veren cloud hizmeti varsa, hangisidir?

 
öyle bir hizmet veren bulut depolama hizmeti yok, dosyaların otomatik buluta atılması için bir tane yedekleme programına ihtiyacınız var. Fiyatlarına göre istediğiniz bulut depolamayı seçebilirsiniz.


  • durbidakka  (28.05.22 08:53:13) 
oyke bisey yok ama on demand ozelligi var. ki bence daha iyi. yani hersey bilgisayarinda gorsel olarak duruyor ama acmak icin indirmen lazim. atiyorum surekli pcde kalsin diyorsan make offline diyorsun.

dropbox, onedrive ve box da var.
  • buenosdias  (28.05.22 09:41:46) 
Google drive → stream files özelliği var. Bilgisayarında dosya varmış gibi görünüyor ama aslında yok. Çift tıkladığında indiriyor, kapatınca siliyor.


  • kanepeee  (28.05.22 12:30:46) 
kaç model macbook? eskilerin yükseltilebiliyor.


  • jelly bear  (28.05.22 16:23:20) 
sd kart girişliyse eğer bir tane sd kart alın kullanın. 256lıllar 600 civarıydı en son.


  • neverlose  (28.05.22 21:59:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.