[]

stockholm - göteborg - malmö

İş sebebiyle İsveç'e taşınma durumum olabilir. Bu 3 şehirden hangisinde yaşamak istersiniz, neden ?




 
3'unu de yeterince cok gordum, goteborg'de yasadim uzun uzun. Goteborg havasi, ortami, yasam standartlari ve uygunlugu bakimindan digerlerinden daha iyi. Canim goteborg.


  • jen  (27.05.22 19:06:20) 
Ben de hep GBG'de yaşamak isterim. Bu biraz da sektörle alakalı. Benim için iş olanakları orada daha fazla. Bir de Stockholm çok keşmekeş gibi geliyor. Malmö de paso yabancı dolu. Yötebori candır.


  • heritage  (27.05.22 20:00:06) 
buyuk sehirde turk expat kimliginle arkadas edinme ihtimalin gorece olarak daha yuksek ki bir sure sonra en onemli unsur bu hale geliyor.


  • hot potato  (27.05.22 20:04:09) 
Para olarak zorlanmayacaksam Stockholm'u seçerdim. Diğer iki şehir de güzel ama yaşamak için fazla sakinler, ben sıkılırdım.


  • asteriks  (27.05.22 20:51:34) 
Göteborg'u seviyorum, sadece birkaç hafta kaldım ama yakın kasabaları ve şehirdeki bir çok mekanı gördüm, iş hayatında günlük sosyal ilişki dozunu kolayca doldurup taşıran biri olarak orada yaşamak isterdim. kışın biraz sıkıcı olduğu doğrudur ama hangi şehir değil ki, çalışma ortamına çok bağlı bence bu. diğer şehirler hakkında yorum yapamayacağım.


  • engelbert humperdinck  (27.05.22 21:34:49) 
@hotpatato en kritik unsurları tek potta eritmiş, dinle o arkadaşı


  • wiekannich  (27.05.22 23:47:01) 
Gtb beyaz yakalı expat dolu. Eğer aşırı utangaç içe kapanık değilsen çok kolay sosyalleşirsin. Büyük bir üniversite kampüsü gibi. Her yerinde bi etkinlik var, ama aramayı bilene.
Malmö çok yabancı dolu, stockholm de çok pahalı diyorlar. Ama stockholm daha soğuk sanırım. Ne zaman baksam daha soğuk görüyorum.

  • zimbirik  (28.05.22 00:21:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.