[]

Hangi Bluetooth Kulaklık

Merhaba,

gönül ister ki apple alalım ama bütçe uygun değil. tek beklentim bilgisayara bağlayıp teams, zoom gibi platformlardan görüşme yapabilmek. xiaomi kulaklıkların lag'ından illah geldi.

kendimce 3 kulaklık belirledim ;

Anker SoundCore R100
TaoTronics SoundLiberty 53 PRO
Ttec AirBeat Duo TWS

fiyat aralığı 500 - 600 başka önerilere de açığım.

 
Soundpeats air 2 ya da air 3 ler ne kadar olmuş, en son 550 civarıydı ama 700-800 olmuştur

Youtubeda enes özen var, bir sürü kulaklık incelemesi yapıyor, mikrofonlarını da inceleyip yorum yapıyor
  • freebird5406_2  (27.05.22 14:42:02) 
taotronics in son modellerini tavsiye ederim. sizin linkteki birazcik kaba belki dots modeli olabilir kulakici istiyorsaniz.
arkadasa soundliberty A10 modelini almistim memnun kaldi o cok kulakici sevmediginden. hem daha kucuk boyutta hem de ses olarak sliberty 97 ile kiyas yapti, A10 un sesinin daha iyi oldugunu soyledi.

  • ala09  (27.05.22 15:16:57) 
soundpeats true air 2 var bende, telefon görüşmelerimi hep onunla yapıyorum ev içinde. eğer ortamda gürültü yoksa muhteşem bence. Kız arkadaşımda apple var, kulaklığa geçtiği gibi farkediyorum hemen, çok daha kötü geliyor ses. Bana böyle bir şikayet gelmedi henüz kimseden. zaten gürültülü ortamlarda bu tarz kulaklıklar pek iyi olmuyor, ortam sesi mutlaka gidiyor karşıya.


  • bobinhoo  (27.05.22 16:01:50 ~ 16:03:14) 
valla şunu 1,5 senedir falan kullanıyorum cok memnunum.

www.hepsiburada.com

ses iyi, mikrofon iyi, bağlantı iyi. şarjı da güzel gidiyor 10-12 saat falan.
  • floydian  (27.05.22 16:11:38) 
Ben de yakın bir zamanda başlık açmıştım. Tavsiyeler hakkında youtube'dan incelemelere göz gezdirdim. Enes Özen detaylıca inceliyor her modeli bakmanızı öneririm. youtu.be şu videodan sonra TaoTronics Soundliberty A10'u satın almaya karar verdim. Ses kalitesi gayet iyi. Yalnız sizin istediğiniz gibi kulakiçi değil.


  • mungojerry  (27.05.22 20:05:09) 
gürültülü ortamlarda istisnasız hepsi konuşma yapmak için çöp. Değilim diyen yalan söyler, bu kulaklıklar çok ufak olduğu için dışarıdan gelen sesi engellemek (noise cancelling) çok zor. Ama ev ortamında gayet iş görürler. Soundpeats öneriyorum ben de, air2 kullanıyorum ben gayet memnunum. Game modu sayesinde latency'i düşürmek de mümkün, bu modda oyunlarda bile çok sırıtmıyor. Fiyatı da yazdığınız aralıkta.


  • bobinhoo  (24.11.22 17:24:49 ~ 17:25:09) 
Hocam, bütçeni bir miktar aşıyor ancak ben çok beğendiğim için önermek istedim: www.amazon.com.tr

Bluetooth 5.0 var, Teams görüşmelerinde falan akıyor. Belki değerlendirirsin.
  • vedatchilipeppers  (24.11.22 18:50:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.