[]

Dating app'ten konuştuğunuz birini hiç direkt eve davet ettiniz mi?

Ekşi Sözlük'teki türlü dating app'lerin başlıklarında denk geliyorum bu eve çağırma mevzusuna. Kadınların bu kadar hızlı olunmasından şikayet ettiği entryler görüyorum.

Hemcinsim olan erkeklere sorum şu. Dating app'ten konuştuğu birini hiç direkt evine davet etmişliği olan var mı aramızda? (Öncesinde dışarıda hiçbir şekilde görüşme olmadan) Varsa teklifinize ne tür bir cevap aldınız?

Veya direkt sizi evine çağıran oldu mu? Olduysa ne cevap verdiniz?

Teşekkürler.

 
Çağıran oldu, gittim. Fakat kimseyi tanımadan evime çağırmadım. Bugünkü aklım olsaydı kesinlikle böyle bir şey yapmazdım. Ters bir şey olmadı, fakat yaptığım salakça ve tehlikeliydi.


  • anneterligi  (27.05.22 15:05:47) 
Sözlük'ten evet. Dating app'ten hayır. Sözlük'te yazdıklarından biraz fikrin oluyor.

App'ten beni direkt evine çağıran oldu, no dedim, dışarıda kahveye veya yürüyüşe davet ettim.
  • gabe h coud  (27.05.22 15:07:32) 
beni doğrudan evine çağıran kadınlar oldu ve gittim
ama öncesinde bir süre mesajlaştık ettik tabi

  • dafuq  (28.05.22 14:17:10) 
birçok kez eve de gittim, eve de çağırdım. burada mesele birkaç diyalog bile olsa sanalda bir etkileşim yakalayabilmek ve doğru yaklaşımda bulunabilmek. bu iki faktör mevcutsa, davetler yabancı gelmiyor. elbette tr standartları başta aksini söylüyor ama yaklaşım ve etkileşim daha belirleyici bir etken.


  • the man with no name  (28.05.22 15:20:12) 
Çağıran kadın oldu ve gittim, ben de çağırdım. App'den bunun dışında bir şey çıkma ihtimali düşük zaten. Diğer türlüsü için gerçek yaşamda alternatif daha çok.


  • nvidia  (28.05.22 17:14:26) 
Evime gelen de oldu, benim evine gittiğim de oldu.

Öncesinde yürütülen güzel bir iletişim sürecinin üzerine bu olayın heyecanı aşırı güzel bir şey. O kapıdan ilk girişteki tatlı heyecanlar, ilk karşılaşma anı ve günün devamı... Severim :)
  • norules  (29.05.22 01:14:25) 
Dating app ve sonrasında diğer mecralar üzerinde ne kadar ve nasıl bir muhabbet döndüğü ile alakalı.

gece tanıştığım kişiyi 2 saat sonra eve davet ettim 5 aydır beraberiz.

davet eden taraf, davet ettiği kişiyi yeterince heyecanlandırırsa davet edilen kişi bundan şikayet etmez aksine heyecanlanır.

şikayet edenlerde sorun yok, ben davet ederim gelmez, sen davet edersin işini gücünü hasta yatağını bırakır gelir.
  • selam  (30.05.22 11:52:35) 
Çağırmadım. Bir sefer sözlükten davet edildim, gittim ama zaten ortak arkadaşlarımıza bilinen biriydi. Flört olası olmadığını gördük, yıllardır arkadaşız.

Diğer dating uygulamalarında olmadım zaten.
  • kaptankedi  (02.06.22 16:40:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.