[]

Aşırı terlemeyi çözen var mi?

Okumaktan sıkıldım, forumlari, YouTube u sözlüğü.

Milletin eli ayagi terler, benim el ve ayak hariç her yerim normal havada bile su icinde. Misal bugün 1 dk bile terim durmadi. Yelpaze taşıyorum artik.

Aranizda kardeş ben de su gibi olurdum hep, ve su sekilde cozdum diyen var mi? Endok, dahiliye, cildiye hepsine gittim. Tüm sonuçlar, tiroid falan normal. Son dahiliyeci senin termostat bozuk dedi, o kadar.

Hayat kalitem yerlerde. Sinir stres de yapıyor.

 
Doktora gitmişsin sanırım, o halde kilo sorunun da yok diye tahmin ediyorum.

Her şey normalse Spor yapmak faydalı olabilir. Vücudun terlemesini, ısı düzeyi dengeli hale getiriyor.
  • mahone  (27.05.22 00:57:31) 
botoks %100 işe yarıyor. en azından koltuk altına yaptırırsan, oradan terlemeyi keser. geri kalan terleme için soğuk duş olabilir.


  • gabe h coud  (27.05.22 09:29:58) 
Ter bezlerine botoks mu bi şey bi şey yaptıran arkadaşım vardı. Aynı sizin durumdaydı, çözdü durumu.

Ama zararı var mıdır bu yaptırdığının hiç bilmiyorum.
  • invictae  (27.05.22 15:21:20) 
"Termostat bozuk" ne ya. baska bir dahiliceyi de gorebilirsin belki.

butun hastaliklarin elendigine eminseniz, genetik de olabilir. Primer Hiperhidroz buyuk ihtimalle genetik oluyor. anksiyeteden de olabilir veya artabilirmis.

bazi cozumleri:
- icinde aluminyum ola ter onleyiciler
- anticholinergics (antikolinerjikler) denen ilaclar
- iontophoresis denen elektrik akimi tadavisi
- koltukalti botoks
- son care de ameliyat (ter bezlerini alma ya da terlemeyi saglayan sinirleri kesme)

su turkce kaynak guzel yazmis:
www.hakanbuzoglu.com

su site 24 dogal cozumden bahsetmis (ingilizce):
www.ejisinc.com
  • ermanen  (27.05.22 15:40:03 ~ 16:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.