[]

Johnny Depp-Amber Heard Davası

ben bu davayı tam anlamadım, neden bu kadar herşey şeffaf bir şekilde paylaşılıyor ve davanın amacı ne? sonucunda ne olacak yani? bir de davanın sonuçlanması ne zaman, biliniyor mu öncesinde?




 
Johnny Depp'in iddiası Amber Heard tarafından yazılan asılsız bir makale nedeniyle itibarının zedelendiği ve hollywood'da iş yapmasının imkansız hale geldiği. Bu nedenle tazminat talep ediyor. Amber tarafı da aynı anda hem makaledeki iddiaların asılsız olmadığını hem de Johnny Depp'in iş yapamamasının makale ile ilgisi olmadığını ispatlamaya çalışıyor.

Olay Johnny tarafından Amber'a fiziksel şiddet uygulanıp uygulanmadığının ispatına bağlandığı için her iki taraf da çeşitli yazışmaları, ses kayıtlarını, bok fotolarını vs delil olarak ortaya koyma hakkına sahip. Kimse normal şartlar altında bunu yapmak istemez ama Johnny Depp açısından kaybedecek bir şey yok. İtibarı zaten zedelenmiş durumda. Amber Heard ise kaybederse ciddi bir tazminat ödemek durumunda kalacak.
  • chavezding  (26.05.22 19:42:22) 
makaleden haberim yoktu, netten bakıp bulmaya çalışayım. neden yazmış ki öyle bir makale?

ne zaman sonuçlanıyor dava peki? biliyor muyuz?
  • arvuti  (26.05.22 20:09:25) 
Boşanırlarken bir anlaşma imzalanıyor. Galiba 7 milyon dolar karşılığında Amber evlilikleri ve boşanma süreci ile ilgili olumsuz bir yorum yapmamayı kabul ediyor. Konu orada kapanması gerekirken, Amber orada burada şiddet mağduru olduğunu söylemeye çeşitli kadına şiddet örgütlerinin sözcülüğünü yapmaya başlayınca kavga başlıyor. Johnny 'me too'lanmış oluyor. Sonrasında İngiltere'de bir dava süreci oluyor. Johnny oradaki bir gazeteyi dava ediyor çünkü Amber'ın iddialarına dayanarak gazete Johnny'yi karısını döven bir psikopat olarak resmediyor. Bu davada Amber taraf değil ancak gazete için baş şahit. Oradaki davayı Johnny kaybediyor. Johnny burada da bir dava açmanın yollarını arıyor bir süre ve sonunda bu makale meselesi üzerinden davayı açıyor. Burada kazanamasa bile Amber'ın itibarını da zedelemiş olacak. Dolayısıyla davanın sonucu kadar önemli olan şey kamuoyu oluşturmak.


  • chavezding  (26.05.22 20:26:07) 
anladım, çok teşekkürler. peki sonuç ne zaman açıklanacak, onu biliyor muyuz?


  • arvuti  (26.05.22 20:32:50) 
Rica ederim.
Valla emin değilim. Şu an 20. gününde galiba. 5 hafta sürmesi bekleniyormuş. Yani önümüzdeki hafta herhalde son haftası olur. Belki sonraki hafta belli olur?

  • chavezding  (26.05.22 20:37:01) 
yarin davanin son gunu. karari juri verecegi icin kararin ne zaman aciklanacagi belli degil haftaya de karara ulasabilirler 1 ay sonra veya daha fazla bilinmiyor.

twitter.com

twitter.com

twitter.com



johnny depp denen sahis meeto hareketini ve amber heard i yeterince zedeleyemedigi icin 3. kez sansini deniyor ve mahkeme nasil sonuclanirsa sonuclansin funlari karisini doven, tecavuz eden ve psikolojik siddet de uygulayan, ayni zamanda pedofili arkadaslarini destekleyen(roman polanski) adamdan degil de jack sparrow'dan bahsediyorlar biz onu istiyoruz diyorlar. amber a da para avcisi, sensin abuser falan. amber i da karalama kampanyasi 100 uzerinden 100 isliyor. yani johnny depp amacina ulasti su an mahkeme sonucunun bir onemi kalmadi gibi. amber'i destekleyen hesaplarin takipcisi sayisi 1000 1500 falandir. onlari da zor buldum ve turkiyeden hic bulamadim :>

bugun mahkemeden cikarken juri denen ekibe el sallayan johnny icin juri nerdeyse gobegini acip imzalamasini isteyecekti oyle bi el sallayarak karsilik verdiler. funclub

saskinlikla takip ediyorum. umarim adalet yerini bulur
  • ala09  (27.05.22 00:13:37) 
sorun şu ki
amber denen kadının yemin altında sürekli yalan söylemesi ve çok ağır bir tecavüzü anlatırken bile ağlayamaması ve aşırı ajite rol kesmesi.
sosyal medya artık yalanlarını yakalayıp "mim" yapmaktan bıktı.
kanıtlarda sürekli amberin bağırması adamı sürekli aşağılamasını duyduk.
bir tane bile anlattığı şeyi ispatlayamadığı için millet coştu.
  • eja  (27.05.22 11:31:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.